Heras Cordon - Spanien

Heras Cordon - Spanien

Familien Heras Gordon har produceret røde Rioja vine siden det nittende århundrede.

I 1980 overtog 3 brødre Bodegas Heras Gordon, vingården, som ligger i en lille by Fuenmayor i det traditionelle Rioja Alta. De satte gang i en fantastisk udvikling, med opkøb af 50 små vingårde i området. Disse opkøb gør dem i stand til at producere en stor mængde kvalitetsvin med 3 varianter. 

I 1995 satte de gang i opførelsen af den nuværende vingård. Man startede med at grave 10 meter ned i undergrunden, for at skabe de underjordiske kældre, der kunne lagre og opbevare vine ved den rette og ensartet temperatur. Vinhuset er bygget i gamle kampesten fra nedlagte jernbanestationer og indgangsporten er enorm og massiv og stammer fra et nedlagt kloster i Segovia. 

Vinhuset er ene leverandør af spansk vin til Paven i Vatikanet i Rom. Hver gang der serveres et glas Tempranillo til en af Vatikanets gæster, kommer vinen fra Bodegas Heras Gordon. 

En stærk familievirksomhed der er i stadig og fremsynet udvikling. Men samtidig styres med fast hånd, som værner om traditioner, historie og ikke mindst alle der er involveret i vinhuset.

www.herascordon.com