51 produkter

Inmune Garnacha 2017 Navarra
NormalprisInmune
Tandem / Navarra
Type: Rødvin
Årgang: 2017
Druer: Garnacha fra minimun 70 år gamle stokke
Fad: Langsom, naturlig gæring, ufiltreret. Gæring i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr og 9 mdr. i 300l franske egefade.
Farve: Varm, dyb og mørk rubinrød med violette toner.
Næse: Kompleks frisk duft af varm moden rød og mørk frugt med en fræk spicy kant.
Karakter: En elegant og powerfuld fuldblods garnacha. Dyb, frugtig, koncentreret med bløde tanniner. En vin med renhed og personlighed. En saftig lækkerbisken.
Velegnet: Hele grillsæsonen - et glas på terrassen, til kylling med hvidløg, stegt svin og bløde camenbert oste.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Dogma Rosso IGT delle Venizia 2013
NormalprisDogma Rosso
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin
Årgang: 2013
Druer: Cabernet 50% - Merlot 50%
Lagring: 18 mdr på egefade.
Farve: Dyb klar rubinrød.
Næse: En evolution af perfekt kombination mellem Cabernet og Merlot i bedste Bordeaux tradition, med underliggende grønne urteagtige noter der ikke overgår noterne af lyserøde blomster og violet. Tertiary noter af vanilje, kakao og tobak i en vellavet vin.
Karakter: Tør, dyb, intens, velbalanceret med stor krop, personlighed og elegance.
Velegnet: Stegt og grillet kød, vildt, modne oste, ren nydelse.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Cabernet IGT della Venezie 2018
NormalprisCabernet IGT
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin stål gæring.
Årgang: 2018
Druer: Cabernet Sauvignon.
Lagring: Efter en mellem lang maceration og periodiske push downs lagere vinen i ståltanke indtil den er klar til at komme på flaske.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Stærk karakter, kirsebær brombærmarmelade.
Karakter: Harmonisk, blød, vel balanceret med lette tanniner. Super saftig.
Velegnet: Kolde og varme kødretter.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Ars in Vitro 2019
NormalprisKUNST I GLAS
Tandem / Navarra
Type: Rødvin
Årgang: 2019
Druer: 90% Tempranillo 10% Merlot
Fad: Gæring i stål, lageret i cement min. 24 mdr.
Farve: Kirsebærrød.
Næse: Mineralsk, blomster med viol, kirsebær og jordbær.
Karakter: Oversat fra latin betyder Ars in Vitro: Kunst i glas / flaske. En stærk bjerg vin som præsenterer sit territorium med mineralitet og bær. Frisk og lang eftersmag som præsenterer Merlot´s blomsterrige karakter.
Velegnet: Grill, fed fisk, tapas, kan nydes til enhver lejlighed.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º

Reserva 2014
NormalprisReserva
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2014
Druer: Cabernet Sauvignon.
Fad: Lagring 12 mdr. på fransk egefade og 24 mdr. i flaske.
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Intens og fyldig af jordens frugter, brombær, trøffel, kanel, rød peber og vanilje.
Karakter: Modne bær, tobak, grønne peberkorn og brødskorpe. Lang, moden og blød eftersmag.
Velegnet: Grillet og krydret kød, fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Barbera d´Asti 2017 DOCG Del Martin
NormalprisDel Martin
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang:
Druer: Barbera
Druerne kommer fra flere marker
Fad: Alkohol gæring på franske egefade i 15 dage, derefter malolaktisk gæring i ståltanke og til sidst i 25 hektoliter franske egefade i 6-9 mdr. og 3 mdr. på flaske. Ufiltreret.
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Levende, dyb, insisterende, god syre, masser af krop og rig på smag.
Velegnet: Kødretter, pasta, koldt og grillet kød.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º

Primaio 2014 Sarteano Sienna
NormalprisPrimaio IGT Rosso
Le Buche - Olive
Type: Rødvin
Årgang: 2014
Druer: Sangiovese, Cabernet Franc og Merlot
Fad: Håndplukkede druer. Kort maceration ca. 10-15 dage i ståltanke. Derefter lagring 5 måneder i ståltanke og 2 måneder i flaske.
Farve: Klar dyb rød.
Næse: Dyb og varm duft af viol , brombær og mørk kirsebær.
Karakter: Rund og blød med karakter, let syre og klar eftersmag. Nem at drikke.
Velegnet: Forretter, lyst kød, pastaretter, unge oste, charcuteri og fede fisk.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º

Niedermenninger Sonnenberg Spätburgunder Trocken 2016
NormalprisSpätburgunder Trocken
Weingut Stefan Müller
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Pinot Noir.
Lagring: 25% hele druer, spontan fermentering 21 dage, 5 dage eftergæring og let pres, sedimenteret og lagres i barrique 1/3 ny fransk eg 2/3 i ældre fade. Plantet i 2011, sydvendt.
Farve: Intens klar og let rød.
Næse: Skovbær og krydderurter, lette nellike noter samt peber.
Karakter: Frugtig med en virkelig krydret note. Vilde skovbær, ristede noter, hvid og grøn peber, nellike og krydderurter. En vin med harmoni og struktur.
Velegnet: Lette kødretter, salater og gode oste.
Alkohol: 12% Sukker: 2 g/l
Serveringstemperatur: 12-18º

Reserva Especial 2006
NormalprisReserva
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2006
Druer: Cabernet Sauvignon 65% - Merlot 35%
Fad: Lagring 19 mdr. på fransk egefade og 24 mdr. i flaske.
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Harmonisk kombination af friske vilde jordbær og violer præger næsen sammen med en flot integreret fylde fra fadet.
Karakter: Kraftig, kødfuld og smagsfuld oplevelse i ganen som kan prale med en kompleks tanninstruktur som giver vinen mulighed for at modne på flasken. Flot lang finish med brændte noter og vanilje. Skal opleves.
Velegnet: Grillet og krydret kød, fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

4T4 Tempranillo 2012
Normalpris4T4
Encomienda de Cervera
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: 100% Tempranillo fra 4 forskellige kloner
Fad: Gæring på ståltanke og cementfade. Fadlagring 12 mdr. i nye franske og amerikanske egefade.
Farve: Intens rød og dyb næsten ikke til at se igennem
Næse: Kraftig duft af modne bær, antydning af karamel og træ fra fad. God mineralitet
Karakter: Kraftig, saftig og velsmagende. Full body, med en masser af karakter, hvilket giver en velafbalanceret blød og krydret smag. Vin der tåler år i kælderen.
Velegnet: Retter med krydderi, grillet kød og gode fede oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Beato Riserva Brunello di Montalcino 2006 DOCG
NormalprisBeato 2006
Il Poggiolo Rodolfo Cosimi
Type: Rødvin
Årgang: 2006
Druer: Sangiovese Grosso
Lagring: Efter fermentation som varer imellem 21 - 25 dage lageres mosten i minumum 36 mdr. i tonneau som er store 500 liters fade og i Franske barriques (225 liter). Herefter hviler vinen minimum 8 mdr. på flaske før den frigives.
Farve: Rubin rød.
Næse: Udvilkede noter af kandiseret krisebær, chocolade, læder, anis, balsamiske noter og tørret rose.
Karakter: Mange af de samme noter går igen fra næse, med raffineret og integreret tanniner efter lang udvikling på flasken.
Velegnet: Til den der sætter pris på stor vin og udvikling, samt til pastaretter med masser af smag og gode oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º

ANANOA Cabernet Sauvignon 2016
NormalprisSOLBÆR, GRØN PEBER, BLØDE TANNINER
Encomienda de Cervera
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Cabernet Sauvignon
Fad: Gæret i stål og cement, 6 mdr. i nye franske og amerikanske egefade.
Farve: Intens mørk og dyb rød vin med en dyb kant og farven mørk violet.
Næse: Kraftig og intens duft af både frisk og moden frugt. God mineralitet.
Karakter: Majestætisk struktur med fløjlsagtig fylde og en elegant krop. Noter af grøn peber, paprika, samt fine bløde tanniner. Vinen udvikler sig stadig i flasken.
Velegnet: Passer perfekt til supper, fyldige salater, gryderetter og Manchego ost.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

IXE 2016 Tempranillo Økologisk
Normalpris
IXE
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Tempranillo 100%
Fad: 14 mdr. på franske og australske egefade og 6 mdr på flaske.
Farve: Dyb rød med violette toner.
Næse: Frugtig og intens med mineralsk duft.
Karakter: Som en blød Tempranillo, meget kompleks med mineral og let syre.
Velegnet: Stegt kød, vildt og en god ragu.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12- 18º

Pietro Beconcini Chianti Riserva DOCG 2016
NormalprisChianti reserva
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin - økologisk.
Årgang: 2016
Druer: 85% Sangiovese 15% Canaiolo.
Fad: 18 mdr i slovenske egefade og 8 mdr. på flaske.
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Dybe mørke bær, frugt og vanilje.
Karakter: Fløjlsblød og rund, med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet og stegt kød og let modne oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º

MAURLEO Rosso Toscano IGT 2015
NormalprisMaurleo
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: 50% Sangiovese 50% Malvasia Nera.
Fad: 12 mdr på franske egefade og 6 mdr. på flaske.
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Dyb, mørke bær og vanilje.
Karakter: Blød og rund, typisk karakter for Malvasia med tydelige tanniner.
Velegnet: Grillet kød, due, fasan og let modne oste.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Vigna le Nicchie Tempranillo Toscana IGT 2012
NormalprisVigna alle Nicche
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang:
Druer: 100% Tempranillo
Lagring: 24 mdr på franske egefade (70%) og amerikanske egefade (30%), derefter 20-24 mdr på flaske.
Farve: Dyb mørk violet.
Næse: Blomst, frugt, lakrids, kaffe, cacao, læder og fløde.
Karakter: Cremet, silkeblød med elegante tanniner, dyb og lang eftersmag. En vin med karakter, en vin man husker.
Velegnet: Stegt kød, vildt retter med chokolade.
Alkohol: 15,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Reciso Sangiovese Rosso Toscana IGT 2013
Normalpris
Reciso
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Rødvin
Årgang: 2013
Druer: Sangiovese 100% fra 2 forskellige stammer.
Fad: 24 mdr på franske og slovenske egefade og 12 mdr. på flaske.
Farve: Mørk dyb rød.
Næse: Kompleks, vilde bær, solbær, læder og ristet kaffe..
Karakter: Tør og silkeblød med tanniner, mørk bitter chokolade. Ren nydelse.
Velegnet: Fasan, due, stegt kød og modne oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Rioja Vendimia Seleccionada 2011 Rioja Alta
NormalprisCrianza
Heras Cordon / Rioja
Type: Rødvin
Årgang: 2011
Druer: Tempranillo 90%, 37 år gamle stokke. Mazuelo 5%, 24 år gamle stokke. Graciano 5%, 24 år gamle stokke.
Fad: æring i ståltank 30 dage, lagring i egefade 12 mdr. og på flaske 12 mdr.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Intens duft af mørke kirsebær, modne solbær, røde bær og noter af citrus.
Karakter: Silkeblød med god friskhed og smag af modne røde kirsebær og ribs. God og dyb struktur med bløde tanniner. Behagelig og lang eftersmag.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, ost.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Expression Reserva 2010 Rioja Alta
Normalpris
Expression
Heras Cordon / Rioja
Type: Rødvin
Årgang: 2005
Druer: Tempranillo 90%, 55 år gamle stokke. Mazuelo 5%, 18 år gamle stokke. Graciano 5%, 18 år gamle stokke.
Lagring: Gæring i stål 30 dage. Lagret i stål 18 mdr. Lagret i egefade 18 mdr. og 18 mdr. på flaske.
Farve: Dyb og mørk rubinrød.
Næse: Intens aroma af sorte modne frugter og bær som kirsebær, blomme og brombær, noter af ingefær, karamel og ristet brødskorpe.
Karakter: Silkeblød og glat som blød velour med god krop, krydret smag af moden frugt og solbær. God og dyb struktur med bløde tanniner. Behagelig, lang og velafbalanceret eftersmag. En elegant klassiker. Ren forkælelse af smagsløgene.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, ost. Skal nydes.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Rioja Reserva 2011 Rioja Alta
NormalprisReserva
Heras Cordon / Rioja
Type: Rødvin
Årgang: 2011
Druer: Tempranillo 90%, 55 år gamle stokke. Mazuelo 5%, 18 år gamle stokke. Graciano 5%, 18 år gamle stokke. Alle druer håndhøstes, transporteres i kasser til vinhuset, hvor de nøje sorteres inden de indgår i produktionen.
Fad: Gæring i ståltank 30 dage, lagring i egefade 18 mdr. og 18 mdr. på flaske.
Farve: Dyb og mørk rubinrød.
Næse: Intens aroma af sorte modne frugter og bær, som kirsebær, blomme og brombær, noter af ingefær, karamel og ristet brødskorpe.
Karakter: Silkeblød som blød velour med god friskhed og krydret smag af moden frugt og solbær. Noter af lakrids. God og dyb struktur med bløde tanniner. Behagelig, lang og velafbalanceret eftersmag.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, ost.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Sant`Eufemia 2017 DOCG Ruché di Castagnole Monferrato
NormalprisRuché Sant Eufemia DOCG
Ferraris - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2017
Druer: Ruché
Fad: Ståltank og 3 mdr. på flaske. Ufiltreret.
Farve: Rubinrød med lilla skygge
Næse: Roser, kirsebær og røde bær, sød tobak, tørrede urter og tørrede blomster.
Karakter: Lette tanniner, let syre med dejlig afrundet og frisk eftersmag.
Velegnet: Til det traditionelle italienske køkken, det asiatiske køkken og sushi.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Ars Memoria 2012 Navarra
NormalprisArs Memoria
Tandem / Navarra
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: Cabernet Sauvignon
Fad: Gæring i ståltanke. 24 mdr i cement og 18 mdr. i 300l franske egefade.
Farve: Dyb blomme.
Næse: Moden næse med noter af solbær, krydderurter, sort peber, chokolade og cedertræ.
Karakter: Friske tanniner, meget volume, behagelig og elegant med lang eftersmag.
Velegnet: Kødretter, gode fede oste og grill.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º

Ars nova 2013 Navarra
NormalprisArs in Nova
Tandem / Navarra
Type: Rødvin
Årgang: 2013
Druer: 40% Tempranillo 40% Cabernet Sauvignon 20% Merlot
Fad: Langsom, naturlig gæring og filtrering. Gæring i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr og 9 mdr. i 300l franske egefade.
Farve: Dyb rubinrød med violette toner.
Næse: Kompleks frisk duft af moden rød og sort frugt.
Karakter: Oversat fra latin betyder Ars Nova: Ny kunst. En dyb, elegant og feminin vin, med balsamiske noter, lakrids, solbær og krydderurter, delikat og lang eftersmag. En ekstraordinær og stærk repræsentant for sit område. Good value for money.
Velegnet: Kødretter, lette oste og grill.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º

Mácula 2012 Navarra
Normalpris
Macula
Tandem / Navarra
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: 40% Merlot 60% Cabernet Sauvignon. Lagret 24 mdr. i cementtank og 18 mdr. i fransk egefade.
Fad: Langsom, naturlig gæring, ufiltreret. Gæring i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr og 9 mdr. i 300l franske egefade.
Farve: Intens bourgogne rød.
Næse: Dyb kompleks duft af krydderier, sort peber, mineralsk, balsamiske noter og chokolade..
Karakter: Oversat fra latin betyder Mácula : mærke/et tegn til at huske denne vin. Mácula er også den centrale plet i Retina, som gør os i stand til at se klart. Powerfuld, koncentreret, maskulin, runde noter af træ, blomster, violer med en lang og elegant eftersmag.
Velegnet: Kraftige kødretter, vildt, grill og kraftige oste.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º

Crianza 2016
NormalprisCrianza
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Tempranillo, Cabernet Sauvignon.
Fad: 9 mdr. på franske egefade.
Farve: Dyb kirsebærrød.
Næse: Intens og fyldig af modne frugter, let røg.
Karakter: Modne røde bær, fyldig og intens, krydderier med lette tanniner og god eftersmag.
Velegnet: Til tapas, grillet og krydret kød.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º

Merlot - Merlot 2013
NormalprisMerlot - Merlot
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2013
Druer: Merlot
Lagring: 14 mdr. i 225 l egefade
Farve: Mørk og dyb rubinrød.
Næse: Kompleks krydret og intens duft af eucalyptus, kakao, jordbær og let røg fra eg.
Karakter: Fyldig og fuldmoden, bløde tanniner der viser god kvalitet, dyb og intens smag med lang og intens eftersmag.
Velegnet: Vildt, røget mad, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º

Barbera d´Asti Superiore DOCG 2016 La Regina
NormalprisLa Regina Barbera d’Asti 2016
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Barbera
Alle druerne kommer fra "Castle of Montemagno", Vinstokkene er meget gamle, og producerer ganske få, men meget koncentrerede druer.
Fad: Alkohol gæring i 25 hektoliter franske egefade i 25 dage, derefter malolaktisk gæring i egefade og lagring i 500l egefade i 18 mdr. og endelig 6 mdr. på flaske. Ufiltreret.Kan gemmes i 10-15 år.
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Vin med stor personlighed og karakter, god syre med noter af blommer og nellike.
Velegnet: Til alle former for kød, gerne krydret med peber samt til gode oste.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12 - 18º

Opera Prima DOCG 2015 Ruché Castagnole di Monferrato
Normalpris
Ruché Opera Prima 2015
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: 100% Ruché
Fad: Gæring af alkohol og malolaktisk gæring i ståltanke. Lagring i 500l franske egefade i 24 - 36 mdr. og derefter på flaske i 12 mdr. Ufiltreret. Kan nemt gemmes 20 år.
Farve: Rubinrød med lilla skygge
Næse: Roser, vanilje, lakrids, krydderier og modne kirsebær.
Karakter: Rund og fyldig med en god balance af syre og modne frugter. En vin fyldt med karakter, samt en god og blød eftersmag.
Velegnet: Det traditionelle italienske køkken, grillet kød og gode oste.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º