Om Os

VIN EMIL 

VIN EMIL har i flere år importeret kvalitetsvine fra de klassiske europæiske vinområder, hvor særligt udvalgte huse er repræsenteret. 
Vores vine har indtil nu været at finde på gode restauranter rundt i det danske land, og for nyligt at smage i vores  showroom på Frederiksberg C. Som kronen på værket, kan vi nu også byde jer velkommen til vores online vinunivers,
VIN EMIL WEBSHOP.

Vi udvælger vores vinhuse med omhu

Som den røde tråd i vores vin udvælgelse, påbegynder vi aldrig et nyt samarbejde med en vinproducent før vi har smagt vinene af flere omgange og besøgt de enkelte vinhuse. 
For os er det vigtigt at forstå den enkelte producents produktionsmetoder og ikke mindst skabe et stærkt netværk med menneskene bag vinene.
 Alle vores vinproducenter dyrker deres druer på egne marker og arbejder med stor bevidsthed og respekt for deres miljø, og mange baserer deres arbejde på økologiske eller biodynamiske hensyn til dyrkning og produktion. Denne proces er med til at garantere kvaliteten, fra dyrkning af vinen, til glasset er fyldt hos forbrugeren. 
VIN EMIL har desuden et unikt samarbejde med flere trøffel producenter fra Norditalien, hvorfra vi leverer årstidens friske trøfler til restauranter i Danmark, og samtidigt supplerer med andre trøffelprodukter året rundt. Det kan du nu også nyde hjemme hos dig.
VIN EMIL har mere end 15 års erfaring indenfor restaurationsbranchen og har de sidste mange år arbejdet med, og solgt vine til, HORECA miljøet. VIN EMIL studerer nu WSET wine education, og beriger dermed VIN EMIL med endnu flere kompetencer.
Det er din garanti for et godt glas vin