Ignacio Marin - Spanien

Ignacio Marin - Spanien

Vinhuset Bodegas Ignacio Marin blev grundlagt i 1903 af Marin og har siden været drevet af hans familie. De er stolte af at kunne levere flotte kvalitetsvine til fem kontinenter. Vinhuset ligger i hjertet af D. O. Cariñena i 600 m. højde.
 
 Det er et område med en meget løs og stenet jordbund, samt store temperaturforskelle, fra kulden om natten og til de mange solskinstimer om dagen. Det giver robusthed og optimal modning af druerne.
Vinhuset dyrker ædle vine i en integreret og økologisk form for landbrug, med respekt for naturen og til gavn for sunde druer. 
I stedet for kemisk insektbekæmpelse eksperimenteres der med aktive duftstoffer til at holde insekterne væk fra druerne. 
Familien dyrker et stort areal i området og har bibeholdt de originale produktionsbygninger, men har løbende moderniseret og optimeret produktionen med den seneste teknologi. Familien gør meget for lokalområdet, de driver hotel, restaurant og butik ved siden af vinhusets aktiviteter, hvilket giver arbejdspladser, aktivitet og stor respekt i lokalområdet.
www.ignaciomarin.com