Tandem - Spanien

Tandem - Spanien

Vingården er beliggende i Tierra Estalla i den nordlige del af vindistriktet D.O. Navarra ved foden af pilgrimsruten "Camino de Santiago". Vinhuset er en smuk skulptur i et storslået landskab. I opbygningen af vinhuset har man taget hensyn til naturen og fået bygningen til at falde naturligt ind i landskabet. Fra alle vinduer er der en storslået udsigt ud over dal og bjergkæde. Huset er yderst effektivt og øko-venligt. Energiforbruget holdes til absolut minimum, da vinhuset er bygget i beton og glas for at holde varmen ude og udnytte sollyset.

Bæredygtig vindyrkning på 30 hektar kontrolleret vinmarker og en filosofi om at blande sig mindst muligt i fremstillingsprocessen. Tandem anvender stort set ikke pumper, men pigeage. Vinene aftappes ved hjælp af tyngdekraft og vinene opbevares i mindst 2 år i betonbeholdere, for at stabilisere vinen naturligt. 

"The Tandem Paradox" er en topmoderne produktion med mindst mulig indblanding. Vi kalder dem bjergene. Enkelte vine lagres på franske egefade fra 9 til 26 måneder. Vinene er internationalt anerkendt hos førende vinskribenter.

www.tandem.es