Vinedos de Alfaro - Spanien

Vinedos de Alfaro - Spanien

Viñedos de Alfaro er en moderne og familieejet virksomhed, som har produceret vin i Rioja Oriental området i flere generationer. I 1974 ønskede familien at samle familiens vinmarker tættere omkring en moderne produktionsvirksomhed. Familien opkøbte og omlagde derfor jorden i området Aldeanueva fra landbrugsjord til vinmarker. 
 
Vinedos de Alfaro ligger i Rioja Oriental, tidligere Baja. Vinmarkerne ligger mellem 300 og 650 meter over havets overflade og dette specifikke område, er præget af Middelhavet, Atlanterhavet og de store bjergkæder, der tilsammen er med til at give det specielle mikroklima, som netop giver druerne en fantastisk kvalitet.
Vinhuset dyrker jorden med stor omhyggelighed og respekt for miljøet. Det meste af arbejdet med vinen foregår ved håndkraft. Vinhuset fremstiller kun vin af druer produceret på egne vinmarker. Vinhusets filosofi er, at vin skal vokse op og passes med omhu og kærlighed. Og den kreative kraft, er intet uden ægte følelse. Vinhuset har en speciel krypt i vinkælderen med plads til 20 vintønder, som er udbudt til private. Man kan købe sig en tønde og have den opbevaret i vinkælderen, hvor winemakeren passer vinen og tapper den når den er færdigudviklet og klar til at komme på flaske. Tapningen sker ved håndkraft en flaske af gangen.
www.vinedosdealfaro.com