Costigliole d´Asti i højderne ved Sant ´ Anna, så smukt som det kan blive i hjertet af Piemonte, mellem floden Po og Liguriens bjerge. Det er der vi finder Orsetta og Ruggero Lenti. I 2012 fandt de efter mange års søgen, det helt perfekte sted, hvor de kunne opfylde deres store drøm om at producere autentisk, elegant og meget velsmagende vine.
Orsetta og Ruggero Lenti har allieret sig med ønolog og vinmager Guiliano Noé til at skabe vinene og betingelserne for produktionen. I Piemonte er Guiliano Noé kendt og respekteret som selveste: Signor Barbera.En produktion som finder sted i harmoni og med respekt for miljø og traditioner, kun med egne håndplukkede druer. De producerer kun med lokale druer, primært Barbera og Moscato fra stokke der er mellem 30 og 50 år gamle. Disse druer repræsenterer områdets DNA og giver elegante og velsmagende vine. Barbera druen er født i Piemonte og Moscato er kommet til fra Grækenland.
Vinhuset producerer italiens bedste Moscato de Àsti.
www.santanna-dei-bricchetti.it
2 produkter

Sorsi Di Emozioni Spumante Brut 2019
Normalpris
Sorsi Di Emozione Spumante Brut
Sant Ànna dei Bricchetti / Piemonte
Type: Hvidvin
Årgang: 2019
Druer: Barbera med en lille procent Chardonnay. Kun håndplukket.
Fad: Efter at druerne skånsom er presset starter fermetationen ved 14-15º i ståltanke hvor den lagres i 6 mdr. hvor drueskallerne danner i låg i toppen som pumpes rundt ugentligt.
Farve: Lys strågul med lette gyldne nuancer.
Næse:Intens og elegant med frugt og brødkrumme.
Karakter: Frisk og blød med let syre. Fin, velsmagende og harmoniske elegante perler.
Velegnet: Som aperitif, til kolde supper og skaldyr.
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 6-12º

Incanto Spumante Metodo Classico
Normalpris
Incanto Classic Method
Sant Ànna dei Bricchetti / Piemonte
Type: Spumante
Årgang:
Druer: Barbera. Kun håndplukket.
Fad: Er gæret og lagret med skindet i ståltanke i 6 mdr. Herefter 2. gæring i autoklave.
Farve: Lys strågul med lette gyldne nuancer.
Næse: Intens og elegant med let frugt og brødkrumme.
Karakter: Frisk og blød med let syre. Dyb med insisterende velsmag og harmoniske elegante perler.
Velegnet: Som aperitif, til kolde supper og skaldyr.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 6-8º