- Barbera
- Bouzy Rouge
- Cabernet Sauvignon
- Caladoc
- Canaiolo
- Chardonnay
- Colombano
- Colorino
- Corvina
- Corvinone
- Gewürztraminer
- Glera
- Graciano
- Grenache
- Macabeo
- Malvasia
- Malvasia Lunga
- Malvasia Nera
- Mazuela
- Mazuelo
- Mencia
- Merlot
- Muscato
- Parellada
- Petit Verdot
- Pinot Grigio
- Pinot Noir
- Riesling
- Rondinella
- Ruché
- Sangiovese
- Spätburgunder
- Syrah
- Tempranillo
- Trebbiano
- Viognier
- Viura
- Xarel-lo
- Arrels Montau de Sadurni
- Bernard Tornay
- Bodega Fragas do Lecer
- Bodega Tandem
- Bodega Viyuela
- Château de l'Escarelle
- Enate
- Encomienda de Cervera
- Fernand Hutasse
- Ferraris Agricola
- Heras Cordon
- Ignacio Marin
- Il Poggiolo Rodolfo Cosimi
- Pietro Beconcini
- Sant'Anna dei Bricchetti
- Sutto
- Weingut Stefan Müller
- Barbera
- Bouzy Rouge
- Cabernet Sauvignon
- Caladoc
- Canaiolo
- Chardonnay
- Colombano
- Colorino
- Corvina
- Corvinone
- Gewürztraminer
- Glera
- Graciano
- Grenache
- Macabeo
- Malvasia
- Malvasia Lunga
- Malvasia Nera
- Mazuela
- Mazuelo
- Mencia
- Merlot
- Muscato
- Parellada
- Petit Verdot
- Pinot Grigio
- Pinot Noir
- Riesling
- Rondinella
- Ruché
- Sangiovese
- Spätburgunder
- Syrah
- Tempranillo
- Trebbiano
- Viognier
- Viura
- Xarel-lo
- Arrels Montau de Sadurni
- Bernard Tornay
- Bodega Fragas do Lecer
- Bodega Tandem
- Bodega Viyuela
- Château de l'Escarelle
- Enate
- Encomienda de Cervera
- Fernand Hutasse
- Ferraris Agricola
- Heras Cordon
- Ignacio Marin
- Il Poggiolo Rodolfo Cosimi
- Pietro Beconcini
- Sant'Anna dei Bricchetti
- Sutto
- Weingut Stefan Müller
3 produkter

Bisou 2020 Piemonte Viognier DOC
NormalprisBisou DOCG
-
Druetype: 100 % Viognier. (Hvidvin)
-
Produktionsområde: Castagnole Monferrato, Asti, Piemonte, Italien
-
Jordbund: Blandt andet ler og rød sand
-
Højde over havet: cirka 250 meter.
-
Udbytte: forholdsvis lavt, for at fremelske god koncentration.
-
Gærings‐/lagringsproces:
-
Blid presning af druerne.
-
1/3 fermenteret på nye tonneaux (egetræsfade), 2/3 i ståltanke.
-
Modning over mindst 12 måneder på bærmen (“fine lees”) med regelmæssig omrøring (“batonnage”).
-
Flaske lagring: ca. 18 måneder.
-
Næse:
Forestil dig at, bølgebrus af sommerfrugter og blomstervæv stiger op af glasset:
-
Først slår en saftig bølge af moden fersken og abrikos dig med fuld kraft.
-
Dernæst folder subtile florale noter sig ud — limeblomst og hvide blomster med en let honningagtig parfumeret undertone.
-
Der er også et strejf af honning og tertiære aromaer som vanilje, som antyder fadlagringens bidrag.
-
Farven i glasset er gylden gul med undertoner af sollys, som om vinen bærer dagslys indeni.
Karakter:
-
Smagen er rund og generøs — vinøs, med fyldig tekstur og en cremet fornemmelse på tungen.
-
Der er frisk syre, men ikke overvældende; den balancerer den rigdom, der kommer fra frugt og fad fint.
-
Middelkrop med god kompleksitet: frugt, blomster og fad spiller sammen — man kan ane eksotiske frugttoner, blomster, et let krydret præg.
-
Eftersmag: rimelig lang, frisk men med varme, hvor frugten og de florale noter bliver hængende, og evt. lidt krydderi/bitterhed mod slutningen giver kant.
Velegnet:
-
Går godt til: lettere fiske- og skaldyrsretter, hvide kødretter, milde oste; også passende som aperitif.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 10-12º så de fine noter og friskhed træder frem.

Bisou 2021 Piemonte Viognier DOC
NormalprisBisou DOCG
-
Druetype: 100 % Viognier. (Hvidvin)
-
Produktionsområde: Castagnole Monferrato, Asti, Piemonte, Italien
-
Jordbund: Blandt andet ler og rød sand
-
Højde over havet: cirka 250 meter.
-
Udbytte: forholdsvis lavt, for at fremelske god koncentration.
-
Gærings‐/lagringsproces:
-
Blid presning af druerne.
-
1/3 fermenteret på nye tonneaux (egetræsfade), 2/3 i ståltanke.
-
Modning over mindst 12 måneder på bærmen (“fine lees”) med regelmæssig omrøring (“batonnage”).
-
Flaske lagring: ca. 18 måneder.
-
Næse:
Forestil dig at, bølgebrus af sommerfrugter og blomstervæv stiger op af glasset:
-
Først slår en saftig bølge af moden fersken og abrikos dig med fuld kraft.
-
Dernæst folder subtile florale noter sig ud — limeblomst og hvide blomster med en let honningagtig parfumeret undertone.
-
Der er også et strejf af honning og tertiære aromaer som vanilje, som antyder fadlagringens bidrag.
-
Farven i glasset er gylden gul med undertoner af sollys, som om vinen bærer dagslys indeni.
Karakter:
-
Smagen er rund og generøs — vinøs, med fyldig tekstur og en cremet fornemmelse på tungen.
-
Der er frisk syre, men ikke overvældende; den balancerer den rigdom, der kommer fra frugt og fad fint.
-
Middelkrop med god kompleksitet: frugt, blomster og fad spiller sammen — man kan ane eksotiske frugttoner, blomster, et let krydret præg.
-
Eftersmag: rimelig lang, frisk men med varme, hvor frugten og de florale noter bliver hængende, og evt. lidt krydderi/bitterhed mod slutningen giver kant.
Velegnet:
-
Går godt til: lettere fiske- og skaldyrsretter, hvide kødretter, milde oste; også passende som aperitif.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 10-12º så de fine noter og friskhed træder frem.