26 produkter
PRS Malvasia Lunga 2020 anno zero Økologisk
NormalprisPRS
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Malvasia Lunga
Lagring: 4 måneder i cementtanke med ugentlig batonage, og 4 måneders lagring på flasken.
Farve: Pale gold
Næse: Aromatiske noter af citrus og exotiske frugter.
Karakter: Aromatisk og mineralsk med bløde smørnoter.
Velegnet: Flot match til fisk, grønsager og det asiatiske køkken.
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
VEA anno zero Toscano IGT 2020 økologisk
NormalprisVEA
Pietro Beconcini - Toscana
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Trebbiano
Lagring: Efter druerne er blevet presset sker macerationen på lees i 40 dage, efterfulgt af lagring i cementtanke i 4 mdr. og derefter 3 mdr. i barriques med ugenligt batonage. Vinen afsluttes med 4 mdr. flaskelagring.
Farve: Intens gylden.
Næse: Intens og komplesk.
Karakter: Rund og fullbody med flot integreret syre.
Velegnet: Perfekt valg til starters, lyst kød, ost, retter med trøffel og smagsfulde fiskeretter.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
SUGGESTIONI 2017
NormalprisSuggestioni White
Sant Ànna dei Bricchetti / Piemonte
Type: Hvidvin
Årgang: 2017
Druer: Moscato. Kun håndplukkede druer.
Fad: Gæring i ståltank og derefter lagret i fransk eg i 6 mdr.
Farve: Gylden strågul.
Næse: Intens og blid med vanilje og mandler.
Karakter: Elegant, delikat og velsmagende, frisk med balsamiske toner. Intens frisk smag som rundes af med mandler og eksotisk frugt.
Velegnet: Som aperitif, til kold og varm snack, medium oste, grøntsagsretter, lyst kød, rå og tilberedt fisk.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
Sensazioni 2019 Piemonte Viognier DOC
NormalprisSensazioni DOCG
Ferraris - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Hvidvin
Årgang: 2019
Druer: Viognier. (Oprindelig fransk drue)
Fad: 3 mdr. i ståltanke.
Farve: Lys strågul.
Næse: Eksotisk frugt, hvide blomster.
Karakter: Fyldig med god struktur, gule frugter, abrikos.
Velegnet: Sea Food, asiatisk mad, trøfler, lyst kød..
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
Chardonnay 234 2021
NormalprisChardonnay - 234
ENATE
Type: Hvidvin
Årgang: 2021
Druer: Chardonnay
Fad: kort fermentering ved 24 grader og lagring i ståltanke
Farve: Strågul med grønne reflekser.
Næse: Frugtig og frisk, karamel.
Karakter: Meget aromatisk, æble, fersken, passion. Klar og frisk mineralsk bund rundet med honning.
Velegnet: Som starter, tapas, fjerkræ, fisk & skaldyr.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 8-12º
Gordo Macabeo
NormalprisBodegas Ignacio Marin
Gordo er festlig vin i en casual stil. En behagelig vin, akkurat som den mand vinen er opkaldt efter. El Gordo, Luis Marin som har skabt denne vin, ved omhyggeligt at udvælge de modne druer på det optimale tidspunkt og benytte moderne produktionsprocesser. Vinen er et resultat af livslang viden omkring dyrkning, udvikling og interesse i ”Winemaking”.
Vintype: Hvidvin
Druer: Macabeo 100%
Farve: Lys strågul
Næse: Frugtig med æble og kirsebær.
Karakter: Blød og frisk med let syre som gør vinen let og levende. Frugtig med noter af modne æbler.
Velegnet: Passer til fisk, skaldyr, grønt, salat og pasta. Kan blot nydes.
Alkohol: 13%
Pinot Grigio IGT delle Venezie 2020
NormalprisPinot Grigio IGT
SUTTO / Venedig
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Pinot Grigio
Fad: Kold første maceration og soft press på duerne, anden maceration ved lidt højere temperatur forbliver mosten sammen med gæren og man laver en lees stirring hvor man på godt dansk røre rundt i “gryden” ståltanken ved jævne mellemrum indtil vinen er klar til at komme på flaske.
Farve: Strågul med friskt grønt skær.
Næse: Markant duft af modne ferskner, stikkelsbær, Camille og friske krydderurter.
Karakter: Elegant, frisk og let tør, vel balanceret. .
Velegnet: Super til lette retter med krydderurter, også til fisk og skaldyr, gerne fra grill.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
Chardonnay IGT delle Venezie 2020
NormalprisChardonnay IGT
SUTTO / Venedig
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Chardonnay
Fad: Gæring 8-10 timer i ståltank derefter lagres i ståltanke.
Farve: Strågul med friskt grønt skær.
Næse: Fin aromatisk duft med noter af banan, abrikos, ananas og søde gule blomster.
Karakter: Blød, rund, frugtig og frisk.
Velegnet: Som starter, til fjerkræ, fisk og lette oste.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
Rodiles Reserva 2014
NormalprisViñedos de Alfaro
Vintype: Hvidvin
Gæret i ståltanke, når gæringsprocessen er halvejs fortsættes den i amerikanske og franske egefade 225L, sammen med en smule drueskin.
Fad: For at stabilisere vinen ligger fadene udendørs på vinhusets overdækkede terrasse i 2(18 mdr) vintre fra december til marts. Herefter tappes vinen ved håndkraft på flasker i maj/juni. De sælges først efter yderligere 24 måneder på flaske.
Druer: Viura 100% håndplukket
Farve: Lys gylden
Næse: Pære, æble, honning og træ.
Karakter: Balsamiske aromaer, akacieblomst, honning, tørret pære og en fin syre.
Blød og rund med masser af volume og afsluttes med fine tanniner. Fin og elegant.
Velegnet: Perfekt til bløde cremede og lagrede oste, chokolade og konfekt. En sjælden og fantastisk hvidvin.
Blot til nydelse.
Alkohol: 12%
Chardonnay Barrica 2021
NormalprisChardonnay Barrica
ENATE
Type: Hvidvin.
Årgang: 2021
Druer: Chardonnay.
Fad: 7 mdr. på franske egefade og derefter 6 mdr på flaske.
Farve: Smuk moden gul.
Næse:Duft af hasselnød, ristet brød, let røg, tropiske frugter, som ananas og grape.
Karakter: Cremet og udvikler tydelig fad i munden med en fin balance mellem frisk syre og ristet krumme.
Velegnet: Til fed fisk, lyst kød, gode oste og røg.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
Gewürztraminer 2017
NormalprisGewürztraminer
ENATE
Type: Hvidvin
Årgang: 2017
Druer: Gewürztraminer.
Fad: Druerne ankommer til vingården i perfekt stand og med optimal modenhed. Efter destemming (fjernelse af stilkene) og let knusning/pres af druerne i en pneumatisk (pressemaskine). Her forbliver mosten og skallerne sammen i fem timer for at optimere “skinkontakt”. Drueskallerne fjernes ved hjælp af naturlige dekantering ved 8 ºC og herefter gennemgår mosten gæring i rustfri ståltanke ved temperatur på 15 ºC.
Farve: Strågul med grønne reflekser.
Næse: Aromatisk & karakteristik for druen med balance af honning og blomsternoter.
Karakter: Insisterende og blød i munden med roser og krydderurter. Rundes silkeblød og meget fyldig. En vin der udvikler sig fantastisk i flasken og viser meget karakter med en fyldig blomstersymfoni.
Velegnet: Ideel til sommermiddage, det asiatiske køkken og gode oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
UNO Chardonnay 2012
NormalprisUNO Chardonnay
ENATE
Type: Hvidvin.
Årgang: 2011
Druer: Chardonnay. Udelukkende fra Planacor vineyard som har et helt specielt "Middelhavs" mikroklima.
Lagring:
Skallerne på druerne brydes forsigtigt og mosten løber ud af druerne over en periode på 60 timer (Free run Juice). Den alkoholiske fermentation starter i små franske egetønder (finkornet eg, 1,5 cm tykke) ved 18º. Alle tønder er udstyret med en kølespiral af rustfrit stål for at holde en konstant temperatur. . Derefter modnes mosten på Franske barriques i 20 måneder med jævnlig Batonage on less. (Gærrester). Vinen har derefter 13 måneders hvile i ståltanke før vinen tappes på flaske.
Farve: Smuk dyb moden gul.
Næse: Duften er tung og insisterende med en kontinuerlig strøm af moden fersken, tørrede frugter, mandler, nougat og mørk aromaer. Ristede nuancer med karakter fra aldring på fad.
Karakter: Frisk og dyb i munden med stor krop og tydelig alder. Flot og stor smag.
Velegnet: Til fed fisk, let kød, gode oste og røg. Blot til nydelse og meditation.
Alkohol: 15,5%
Serveringstemperatur: 8-12ºRiesling Trocken 2020
NormalprisRiesling Trocken
Weingut Stefan Müller
Type: Hvidvin
Årgang: 2019
Druer: Riesling.
Lagring: Zuckerberg. Plantet 1963. Sydvendt. Spontan gæring. Håndpluk.
Farve: Klar lys med gule og grønne toner.
Næse: Hvide blomster, citrus og modne æbler dominerer næsen.
Karakter: Frisk og velafbalanceret med en delikat afrunding til slut. Frisk, let sødme.
Velegnet: Som starter, tapas, fjerkræ, fisk & skaldyr, som aperitif.
Alkohol: 10,5% Sukker: 6,5 g/l
Serveringstemperatur: 8-12º
Riesling Tandem 2020
NormalprisRiesling Tandem
Weingut Stefan Müller
Tandem står for en fælles ide og en fælles start på vingården i 2013, hvor winemaker Stefan og sommeliere Johanna overtog driften og satte denne vin på kortet. Ideen var at afspejle en typisk Saar riesling, men med hver deres forskellige præferencer i vinsmag. Sød kontra tør.
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Riesling.
Lagring: Vinbjerg Mammen. Plukket i august. 40 år gamle vinstokke. Spontangæring. Håndpluk. Blå Skifer.
Farve: Klar lys med sarte gule og grønne toner.
Næse: Fersken, æble og banan.
Karakter: Fyldig og saftig i munden. Krydret og frugtig. Smagen fylder hele munden og afslutter med en fin friskhed.
Velegnet: Som starter, tapas, fjerkræ, fisk & skaldyr, som aperitif.
Alkohol: 11% Sukker: 12,6 g/l
Serveringstemperatur: 8-12º
Krettnacher Altenberg Kabinett "Der Stinker" 2016
NormalprisRiesling Kretnacher Altenberg Kabinett
Weingut Stefan Müller
Type: Hvidvin
Årgang: 2016
Druer: Riesling.
Lagring: Vinbjerg: Weiderte. Plantet 2014. Sydvendt. Spontan gæring. Håndplukket.
Farve: Klar lys med sarte gule og grønne toner.
Næse: Kaldes "Der stinker" med god grund. Kloak mere eller mindre, det svinger med årgangen og denne duft kan ikke kontrolleres, men opstår spontant. Bagved liggende er der dog også en frisk, fin og delikat note af citrus.
Karakter:En super let og elegant vin. En frisk og let syre er med til at gøre denne vin elegant og velkomponeret med fin sødme. Dejlig saftig riesling.
Velegnet: Som starter, ost, fjerkræ, fisk & skaldyr, som aperitif.
Alkohol: 7,5% Sukker: 45 g/l
Serveringstemperatur: 8-12º
Niedermenninger Sonnenberg Kabinett Alte Reben 2017
NormalprisNiedermenninger Sonnenberg Kabinett Alte Reben
Weingut Stefan Müller
Type: Hvidvin
Årgang: 2017
Druer: Riesling. Vinbjerg: Kleinschock. Plantet 2006. Sydvest vendt. Spontan gæring. Håndpluk. Rødskiffer
Lagring: Vinbjerg: Kleinschock. Plantet 2006. Sydvest vendt. Spontan gæring. Håndpluk. Rødskiffer
Farve: Klar lys med sartgule og grønlige toner
Næse: Frisk og fin med citrus og abrikos næsen.
Karakter: Endelig en lille og ærlig kabinett. Masser af frugt æble, abrikos, banan og et lille pinch af skovmærke på tungen.
Velegnet: Som starter, ost, fisk & skaldyr, som aperitif
Alkohol: 7% Sukker: 50,4 g/l
Serveringstemperatur: 8-12º
Quinta de Couselo 2019
NormalprisQuinta de Couselo
Bodega Quinta Couselo Rias Baixas D.O
Type: Hvidvin
Årgang: 2019
Druer: Albariño
Fad: Kold maceration. 4 mdr i stål on lees.
Farve: Lys klar gul
Næse: Fin aromatisk og mineralsk duft med hvide blomster, lime og citron.
Karakter: Ren og mineralsk. Fin smag af røde æbler og gule pærer. Lækker tør med frisk eftersmag. Klassisk Albariño!
Velegnet: Aperitif, kylling, seafood, let cremet blå ost.
Alkohol: 12,8%
Serveringstemperatur: 8-12º
Turonia 2017
NormalprisQuinta de Couselo
Bodega Quinta Couselo Rias Baixas D.O
Type: Hvidvin
Årgang: 2017
Druer: Albariño
Fad: Kold maceration. 4 mdr i stål on lees.
Farve: Lys klar gul
Næse: Fin aromatisk og mineralsk duft med hvide blomster, lime og citron.
Karakter: Ren og mineralsk. Fin smag af røde æbler og gule pærer. Lækker tør med frisk eftersmag. Klassisk Albariño!
Velegnet: Aperitif, kylling, seafood, let cremet blå ost.
Alkohol: 12,8%
Serveringstemperatur: 8-12º
Barbuntin 2019
NormalprisBarbuntin
Bodega Quinta Couselo Rias Baixas
Type: Hvidvin
Årgang: 2019
Druer: Albariño
Fad: Kold maceration. 4 mdr i stål on lees
Farve: Lys klar gul
Næse: Fin aromatisk og mineralsk duft med hvide blomster lime og lemon
Karakter: Ren og mineralsk. Fin smag af røde æbler og gule pærer. Lækker tør med frisk eftersmag. Klassisk Albariño!
Velegnet: Aperitif, kylling, seafood, let cremet blå ost.
Alkohol: 12,8%
Serveringstemperatur: 8-12º
Pazo Casanova 2018 Ribero
NormalprisPazo Casanova
Bodega y Vinedos Pazo Casanova - Galicien Ribero
Type: Hvidvin
Årgang: 2018
Druer: Treixadura 80% resten fordelt på: Godello, Loureira og Albariño.
Fad: 4 mdr. i stål på fine lees, derefter 2 mdr på flaske.
Farve: Lys strågul.
Næse: Intens, med et udtryk for frisk stenfrugt (medlar, fersken) og citrus (mandarin, grapefrugtmasse), noter af hvide blomster (hvide rosenblade, tusindfryd, gardenias) og elegante aromatiske urter (timian, citronmelisse, mynte), med balsamiske nuancer.
Karakter: Kraftigt angreb, fyldig, volumen, forfriskende syre, frugtagtige noter (hvid blomme, mandarin) med antydninger af aromatiske urter (salvie, citron timian) og sarte balsamico noter med bugtoner. Levende og med intens mineralitet.)
Velegnet: Hvide fisk, lyst grillet kød og gode fyldige salater.
Alkohol: 12,%
Serveringstemperatur: 8-12º
Finca Viñoa 2017
NormalprisFinca Viñoa
Bodega y Vinedos Pazo Casanova - Galicien
Type: Hvidvin
Årgang: 2017
Druer: Treixadura 80% resten fordelt på: Godello, Loureira og Albariño
Fad: 6 mdr. stål på fine lees derefter 2 mdr. på flaske
Farve: Lys gul med grønne noter.
Næse: Mineralsk, modne stenfrugter og hvide blomster.
Karakter: Cremet og rund med friskhed, lang og behagelig eftersmag.
Velegnet: Hvide fisk, lette cremede oste, lyst grillet kød og gode fyldige salater.
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
Flot årgang med 2 flotte priser på International Wine Challange i London:
Finca Viñoa 2017 Finca Viñoa Best white fra Ribeiro
Finca Viñoa 2017 Finca Viñoa Best Spanish white
Fraga do Corvo 2019
NormalprisFrago do Corvo
Type: Hvidvin
Årgang: 2019
Druer: Godello
Fad: Gæret i fransk eg, lagret i 3 mdr. med naturligt bundfald og kun naturlig filtration
Farve: Lys gylden
Næse: Fin aromatisk og mineralsk duft med mandarin, modne æbler, fersken og kamille.
Karakter: Ren og mineralsk cremet og frugtig med en god balance af syre. Delikat og lang eftersmag. En fantastisk nydelse.
Velegnet: Aperitif, kylling, seafood, salat og cremet let ost.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
Fragas do Lecer 2017
NormalprisFregas de Lecer
Bodega y Vinedos Pazo Casanova
Type: Hvidvin
Årgang: 2017
Druer:Godello 60% Treixadura 40%
Fad: Gæret i fransk eg, lagret i 3 mdr. med naturligt bundfald og kun naturlig filtration
Farve: Lys og klar citrongul
Næse: Fin aromatisk og mineralsk duft med rød grape, fersken og pære. Lette hvide blomster.
Karakter: Ren og mineralsk cremet og frugtig. Tør og blød. Delikat og lang eftersmag.
Velegnet: Aperitif, kylling, seafood, salat og cremet let ost.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
Riesling Feinherb 2020
NormalprisRiesling Feinherb
Weingut Stefan Müller
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Riesling.
Fad: Plante år: 1967 v. Menscherberg & Palm vinbjerget. Vestvendt. Spontan gæring. Håndplukket.
Farve: Klar lys med gule og grønne toner.
Næse: Citrus og grape dominerer næsen.
Karakter:Friske kanter på ganen og alligevel en herlig balance mellem let syre og en fin og delikat sødme. Sød, let og elegant på samme tid.
Velegnet: Som aperitif og til lette retter.
Alkohol: 10% Sukker: 21 g/l
Serveringstemperatur: 8-12º
Gewürztraminer Dulce 2017
NormalprisGewürztraminer
ENATE
Type: Sødvin
Årgang: 2018
Druer: Gewürztraminer.
Fad: Druerne plukkes manuelt i hånden omkring d. 4 Oktober hvor de er blevet overmodne og søde. Første fermentation blandes mosten og drueskallerne for at få at opnå så meget af det aromatiske som druen kan byde på. den alkoholiske fermentation starter Amerikanske fade hvor vinen lager i 12 måneder i et køligt område for at stabilisere vinen og for at undgå vinsten.
Farve: Strågul med grønne reflekser.
Næse: Aromatisk & karakteristik for druen med balance af honning, kandiseret frugt blomster og citrus.
Karakter: Velintegreret balance mellem frugtsyre og sødme hvor friskheden overvinder sødmen som resulterer i livlig vin.
Velegnet: Perfekt match til foie gras og blå oste, men samtidig et godt valg til mange desserter og frugt.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
Ana de Heras Cordón 2019 Rioja Alta
NormalprisAna de Heras Cordon
Type: Hvidvin
Årgang: 2019
Druer: Viura 100%
Fad: 30 dage i ståltank derefter flaske
Farve: Smuk og levende gylden
Næse: Frisk og ren duft af modne druer og tropisk frugt
Karakter: Frisk, levende, let syre, delikat med tropisk frugt en hvid Rioja af høj kvalitet
Velegnet: Tapas med gode pølser og faste oste, skaldyr, hvid grillet eller smørstegt fisk og som appetizer
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 5-6º