17 produkter

Sorsi Di Emozioni Spumante Brut N.V
Normalpris
Sorsi Di Emozione Spumante Brut
Sant Ànna dei Bricchetti / Piemonte
Type: Hvidvin
Årgang: N.V.
Druer: Barbera med en lille procent Chardonnay. Kun håndplukket.
Fad: Efter at druerne skånsom er presset starter fermetationen ved 14-15º i ståltanke hvor den lagres i 6 mdr. hvor drueskallerne danner i låg i toppen som pumpes rundt ugentligt.
Farve: Lys strågul med lette gyldne nuancer.
Næse:Intens og elegant med frugt og brødkrumme.
Karakter: Frisk og blød med let syre. Fin, velsmagende og harmoniske elegante perler.
Velegnet: Som aperitif, til kolde supper og skaldyr.
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 6-12º

Sant`Eufemia 2024 DOCG Ruché di Castagnole Monferrato
NormalprisRuché Sant Eufemia DOCG
Ferraris - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2024
Druer: Ruché
Fad: Ståltank og 3 mdr. på flaske. Ufiltreret.
Farve: Rubinrød med lilla skygge
Næse: Roser, kirsebær og røde bær, sød tobak, tørrede urter og tørrede blomster.
Karakter: Lette tanniner, let syre med dejlig afrundet og frisk eftersmag.
Velegnet: Til det traditionelle italienske køkken, det asiatiske køkken og sushi.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Cabernet IGT della Venezie 2022
NormalprisCabernet IGT
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin stål gæring.
Årgang: 2022
Druer: Cabernet Sauvignon.
Lagring: Efter en mellem lang maceration og periodiske push downs lagere vinen i ståltanke indtil den er klar til at komme på flaske.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Stærk karakter, kirsebær brombærmarmelade.
Karakter: Harmonisk, blød, vel balanceret med lette tanniner. Super saftig.
Velegnet: Kolde og varme kødretter.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Barbera d´Asti 2023 DOCG Del Martin
NormalprisDel Martin
Ferraris Agricola - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2023
Druer: Barbera
Druerne kommer fra flere marker
Fad: Alkohol gæring på franske egefade i 15 dage, derefter malolaktisk gæring i ståltanke og til sidst i 25 hektoliter franske egefade i 6-9 mdr. og 3 mdr. på flaske. Ufiltreret.
Farve: Mørk kirsebær
Næse: Frugtig, jordbær, kirsebær og brombær.
Karakter: Levende, dyb, insisterende, god syre, masser af krop og rig på smag.
Velegnet: Kødretter, pasta, koldt og grillet kød.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º

Merlot IGT delle Venezie 2021
NormalprisMerlot IGT
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin
Årgang: 2021
Druer: Merlot
Lagring: Efter en mellem lang maceration og periodiske push downs lagere vinen i ståltanke indtil den er klar til at komme på flaske.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Røde frugter, blomme, kirsebær, krydderier som peber og kanel.
Karakter: Intens med modne røde frugter og tanniner.
Velegnet: Fyldige salater, god burger, rødt kød og mørkt fjerkræ.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Chardonnay IGT delle Venezie 2023
NormalprisChardonnay IGT
SUTTO / Venedig
Type: Hvidvin
Årgang: 2020
Druer: Chardonnay
Fad: Gæring 8-10 timer i ståltank derefter lagres i ståltanke.
Farve: Strågul med friskt grønt skær.
Næse: Fin aromatisk duft med noter af banan, abrikos, ananas og søde gule blomster.
Karakter: Blød, rund, frugtig og frisk.
Velegnet: Som starter, til fjerkræ, fisk og lette oste.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º

Sant`Eufemia 2023 DOCG Ruché di Castagnole Monferrato
NormalprisRuché Sant Eufemia DOCG
Ferraris - Piemonte Castagnole Monferrato
Type: Rødvin
Årgang: 2023
Druer: Ruché
Fad: Ståltank og 3 mdr. på flaske. Ufiltreret.
Farve: Rubinrød med lilla skygge
Næse: Roser, kirsebær og røde bær, sød tobak, tørrede urter og tørrede blomster.
Karakter: Lette tanniner, let syre med dejlig afrundet og frisk eftersmag.
Velegnet: Til det traditionelle italienske køkken, det asiatiske køkken og sushi.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Cabernet IGT della Venezie 2023
NormalprisCabernet IGT
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin stål gæring.
Årgang: 2023
Druer: Cabernet Sauvignon.
Lagring: Efter en mellem lang maceration og periodiske push downs lagere vinen i ståltanke indtil den er klar til at komme på flaske.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Stærk karakter, kirsebær brombærmarmelade.
Karakter: Harmonisk, blød, vel balanceret med lette tanniner. Super saftig.
Velegnet: Kolde og varme kødretter.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Pinot Grigio IGT delle Venezie 2023
NormalprisPinot Grigio IGT
SUTTO / Venedig
Type: Hvidvin
Årgang: 2023
Druer: Pinot Grigio
Fad: Kold første maceration og soft press på duerne, anden maceration ved lidt højere temperatur forbliver mosten sammen med gæren og man laver en lees stirring hvor man på godt dansk røre rundt i “gryden” ståltanken ved jævne mellemrum indtil vinen er klar til at komme på flaske.
Farve: Strågul med friskt grønt skær.
Næse: Markant duft af modne ferskner, stikkelsbær, Camille og friske krydderurter.
Karakter: Elegant, frisk og let tør, vel balanceret. .
Velegnet: Super til lette retter med krydderurter, også til fisk og skaldyr, gerne fra grill.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º

Merlot IGT delle Venezie 2022
NormalprisMerlot IGT
SUTTO / Venedig
Type: Rødvin
Årgang: 2022
Druer: Merlot
Lagring: Efter en mellem lang maceration og periodiske push downs lagere vinen i ståltanke indtil den er klar til at komme på flaske.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Røde frugter, blomme, kirsebær, krydderier som peber og kanel.
Karakter: Intens med modne røde frugter og tanniner.
Velegnet: Fyldige salater, god burger, rødt kød og mørkt fjerkræ.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Moscato D´Asti DOCG 2024
NormalprisMoscato d´Asti DOCG
Sant Ànna dei Bricchetti / Piemonte
Type: Moscato D'Asti - bobler
Årgang: 2024
Druer: 100% Moscato. Kun håndplukkede druer.
Fad: Vinen er gæret ved lav temperatur i stål tank indtil 5% alkohol er nået, derefter filtreret og tappet på flaske.
Farve:Lys strågul med gyldne toner og fine små boblende perler.
Næse: Intens og frugtrig aroma af modne druer med en diskret note af salvie.
Karakter: Frisk, velsmagende og perlende. God balance mellem sødme og syre.
Velegnet: Afslutning på et måltid, frugt, kage, dessert med hasselnød, fersken og mandel. Kølig nydelse på en varm dag.
Alkohol: 5%
Serveringstemperatur: 8-12º
Customer Reviews

Bisou 2020 Piemonte Viognier DOC
NormalprisBisou DOCG
-
Druetype: 100 % Viognier. (Hvidvin)
-
Produktionsområde: Castagnole Monferrato, Asti, Piemonte, Italien
-
Jordbund: Blandt andet ler og rød sand
-
Højde over havet: cirka 250 meter.
-
Udbytte: forholdsvis lavt, for at fremelske god koncentration.
-
Gærings‐/lagringsproces:
-
Blid presning af druerne.
-
1/3 fermenteret på nye tonneaux (egetræsfade), 2/3 i ståltanke.
-
Modning over mindst 12 måneder på bærmen (“fine lees”) med regelmæssig omrøring (“batonnage”).
-
Flaske lagring: ca. 18 måneder.
-
Næse:
Forestil dig at, bølgebrus af sommerfrugter og blomstervæv stiger op af glasset:
-
Først slår en saftig bølge af moden fersken og abrikos dig med fuld kraft.
-
Dernæst folder subtile florale noter sig ud — limeblomst og hvide blomster med en let honningagtig parfumeret undertone.
-
Der er også et strejf af honning og tertiære aromaer som vanilje, som antyder fadlagringens bidrag.
-
Farven i glasset er gylden gul med undertoner af sollys, som om vinen bærer dagslys indeni.
Karakter:
-
Smagen er rund og generøs — vinøs, med fyldig tekstur og en cremet fornemmelse på tungen.
-
Der er frisk syre, men ikke overvældende; den balancerer den rigdom, der kommer fra frugt og fad fint.
-
Middelkrop med god kompleksitet: frugt, blomster og fad spiller sammen — man kan ane eksotiske frugttoner, blomster, et let krydret præg.
-
Eftersmag: rimelig lang, frisk men med varme, hvor frugten og de florale noter bliver hængende, og evt. lidt krydderi/bitterhed mod slutningen giver kant.
Velegnet:
-
Går godt til: lettere fiske- og skaldyrsretter, hvide kødretter, milde oste; også passende som aperitif.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 10-12º så de fine noter og friskhed træder frem.

Bisou 2021 Piemonte Viognier DOC
NormalprisBisou DOCG
-
Druetype: 100 % Viognier. (Hvidvin)
-
Produktionsområde: Castagnole Monferrato, Asti, Piemonte, Italien
-
Jordbund: Blandt andet ler og rød sand
-
Højde over havet: cirka 250 meter.
-
Udbytte: forholdsvis lavt, for at fremelske god koncentration.
-
Gærings‐/lagringsproces:
-
Blid presning af druerne.
-
1/3 fermenteret på nye tonneaux (egetræsfade), 2/3 i ståltanke.
-
Modning over mindst 12 måneder på bærmen (“fine lees”) med regelmæssig omrøring (“batonnage”).
-
Flaske lagring: ca. 18 måneder.
-
Næse:
Forestil dig at, bølgebrus af sommerfrugter og blomstervæv stiger op af glasset:
-
Først slår en saftig bølge af moden fersken og abrikos dig med fuld kraft.
-
Dernæst folder subtile florale noter sig ud — limeblomst og hvide blomster med en let honningagtig parfumeret undertone.
-
Der er også et strejf af honning og tertiære aromaer som vanilje, som antyder fadlagringens bidrag.
-
Farven i glasset er gylden gul med undertoner af sollys, som om vinen bærer dagslys indeni.
Karakter:
-
Smagen er rund og generøs — vinøs, med fyldig tekstur og en cremet fornemmelse på tungen.
-
Der er frisk syre, men ikke overvældende; den balancerer den rigdom, der kommer fra frugt og fad fint.
-
Middelkrop med god kompleksitet: frugt, blomster og fad spiller sammen — man kan ane eksotiske frugttoner, blomster, et let krydret præg.
-
Eftersmag: rimelig lang, frisk men med varme, hvor frugten og de florale noter bliver hængende, og evt. lidt krydderi/bitterhed mod slutningen giver kant.
Velegnet:
-
Går godt til: lettere fiske- og skaldyrsretter, hvide kødretter, milde oste; også passende som aperitif.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 10-12º så de fine noter og friskhed træder frem.