7 produkter
Chardonnay 234 2021
NormalprisChardonnay - 234
ENATE
Type: Hvidvin
Årgang: 2021
Druer: Chardonnay
Fad: kort fermentering ved 24 grader og lagring i ståltanke
Farve: Strågul med grønne reflekser.
Næse: Frugtig og frisk, karamel.
Karakter: Meget aromatisk, æble, fersken, passion. Klar og frisk mineralsk bund rundet med honning.
Velegnet: Som starter, tapas, fjerkræ, fisk & skaldyr.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 8-12º
Inmune Garnacha 2017 Navarra
NormalprisInmune
Tandem / Navarra
Type: Rødvin
Årgang: 2017
Druer: Garnacha fra minimun 70 år gamle stokke
Fad: Langsom, naturlig gæring, ufiltreret. Gæring i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr og 9 mdr. i 300l franske egefade.
Farve: Varm, dyb og mørk rubinrød med violette toner.
Næse: Kompleks frisk duft af varm moden rød og mørk frugt med en fræk spicy kant.
Karakter: En elegant og powerfuld fuldblods garnacha. Dyb, frugtig, koncentreret med bløde tanniner. En vin med renhed og personlighed. En saftig lækkerbisken.
Velegnet: Hele grillsæsonen - et glas på terrassen, til kylling med hvidløg, stegt svin og bløde camenbert oste.
Alkohol: 13,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Ars in Vitro 2019
NormalprisKUNST I GLAS
Tandem / Navarra
Type: Rødvin
Årgang: 2019
Druer: 90% Tempranillo 10% Merlot
Fad: Gæring i stål, lageret i cement min. 24 mdr.
Farve: Kirsebærrød.
Næse: Mineralsk, blomster med viol, kirsebær og jordbær.
Karakter: Oversat fra latin betyder Ars in Vitro: Kunst i glas / flaske. En stærk bjerg vin som præsenterer sit territorium med mineralitet og bær. Frisk og lang eftersmag som præsenterer Merlot´s blomsterrige karakter.
Velegnet: Grill, fed fisk, tapas, kan nydes til enhver lejlighed.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
Cava Brut Nature 2017
NormalprisCava Brut Nature
Montau de Sadurni - Begues
Type: Bobler, Cava
Årgang: 2017
Druer: Xarel-lo 40% Macabeo, 30% Parellada 30%. Håndplukkede druer.
Fad: 1. Gæring i stål ved 18 grader. 2. gæring i flaske. min. 30 mdr. Rest sukker 2 g/L.
Farve: Lys skinnende gul med grønne reflekser. Fine bobler, der langsomt giver insisterende skum.
Næse: Intens og frisk aroma, æbler, noter af lime og hvide blomster.
Karakter: Livlig og frisk cava med masser af frugt. Cremet, frisk og insisterende i munden.
Velegnet: Grønne salater, hvid fisk, laks, tørre oste, cremet risotto, ristede og saltede mandler, charcuteri, retter med fedme og krydderier og kan naturligvis også bare nydes i godt selskab..
Alkohol: 11,5%
Serveringstemperatur: 8-9º
Cava Brut Gran Reserva 2017
Normalpris
Cava Brut Nature Gran Reserva
Montau de Sadurni -
Type: Bobler, Cava
Årgang: 2017
Druer: Xarel-lo 40%, Macabeo 30%, Parellada 30%. Håndplukkede druer.
Fad: 1. Gæring i stål 18 grader. 2. gæring i flaske. min. 3 år. Rest sukker 7 g/L.
Farve: Lys gylden med grønne reflekser. Fine bobler, der langsomt giver tæt og insisterende skum.
Næse: Intens aroma af modne æbler, noter af lime og hvide blomster.
Karakter: Mouserende vin med et tvist af alder og masser af nuancer, cremet, elegant og insisterende i munden. Cava med personlighed som er helt perfekt til aperitif og sommerstemning.
Velegnet: Østers, hvid fisk, gedeost, risretter, fjerkræ, charcuteri og naturligvis blot til at nyde.
Alkohol: 11,5%
Serveringstemperatur: 8-9º
Viyuela Barrica 2017
NormalprisViyuela Barrica Ribera del Duero
Type: Rødvin
Druer: Tempranillo 100%, Alle druer håndhøstes, transporteres i kasser til vinhuset, hvor de nøje sorteres med håndkraft og maskinelt, inden de indgår i produktionen.
Fad: 4 mdr. i nye franske fade
Farve: Klar og ren rubinrød med lilla kant
Næse: Intens og aromatisk duft af mørke vilde bær, noter af tobak og læder.
Karakter: Frisk og intens i munden, solmodne mørke druer møder silkebløde tanniner skabt af den malolaktiske gæring i egetræsfadet.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, mellemlagret ost.
Alkohol: 13,5 %
Rosado 2021
NormalprisRosé
ENATE
Type: Rosévin
Årgang: 2021
Druer: Cabernet Sauvignon
Lagring: Når druerne har opnået optimal modenhed og er høstet gennemgår de maceration med drueskallerne for at udtrække den flotte farve. Derefter bliver mosten og skallerne siet fra hinanden. re Mosten gennemgå gæring i tanke af rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 16 ºC for til sidst at ende som en af Spaniens bedste rosévine.
Farve: Mørk rosa som jordbærsaft.
Næse: Jordbær, karamel.
Karakter: Frugtig, jordbær, skovbær, peber, velafbalanceret syre, dyb og rund.
Velegnet: Som starter til fjerkræ, pasta, laks.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º