3 produkter
![Fraga do Corvo - Spansk Hvidvin](http://www.vinemil.dk/cdn/shop/products/fraga-do-corvo-2017-bodega-fragas-lecer-monterrei-d-o-distrikt-galicien-druesort-godello-spansk-hvidvin-vin-emil-vinklubben-108_{width}x.jpg?v=1612269947)
Fraga do Corvo 2019
NormalprisFrago do Corvo
Type: Hvidvin
Årgang: 2019
Druer: Godello
Fad: Gæret i fransk eg, lagret i 3 mdr. med naturligt bundfald og kun naturlig filtration
Farve: Lys gylden
Næse: Fin aromatisk og mineralsk duft med mandarin, modne æbler, fersken og kamille.
Karakter: Ren og mineralsk cremet og frugtig med en god balance af syre. Delikat og lang eftersmag. En fantastisk nydelse.
Velegnet: Aperitif, kylling, seafood, salat og cremet let ost.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º
![Fraga do Corvo Mencia - Spansk Rødvin](http://www.vinemil.dk/cdn/shop/products/fraga-do-corvo-mencia-2018-bodega-fragas-lecer-monterrei-d-o-distrikt-galicien-druesort-land-spanien-spansk-rodvin-vin-emil-vinklubben-670_{width}x.jpg?v=1612269914)
Fraga do Corvo Mencia 2018
NormalprisFrago do Corvo Mencia
Type: Rødvin
Årgang: 2019
Druer: Mencia
Fad: Kold maceration 2 uger .En del af vinen lagres i stål og resten i franske fade ca 7 mdr. Derefter 3 mdr i flaske.
Farve: Mørk og dyb meget tæt i glasset.
Næse: En smuk symfoni af dybe dufte, mørke modne frugter, krydderurter, sort peber, eucalyptus og vanilje.
Karakter: Frisk og frugtig med fløjlsbløde tanniner. Moden frugt med krydderi og sort peber. Intens og elegant med lang eftersmag. Den bedste repræsentant for Mencia druen. Nydes let afkølet.
Velegnet: Lam, and, steak tatare, risotto, fjerkræ, grillet lyst kød.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-16º
![Fragas do Lecer - Spansk Hvidvin](http://www.vinemil.dk/cdn/shop/products/fragas-do-lecer-2017-bodega-monterrei-d-o-distrikt-galicien-druesort-godello-treixadura-spansk-hvidvin-vin-emil-vinklubben-180_{width}x.jpg?v=1612269928)
Fragas do Lecer 2017
NormalprisFregas de Lecer
Bodega y Vinedos Pazo Casanova
Type: Hvidvin
Årgang: 2017
Druer:Godello 60% Treixadura 40%
Fad: Gæret i fransk eg, lagret i 3 mdr. med naturligt bundfald og kun naturlig filtration
Farve: Lys og klar citrongul
Næse: Fin aromatisk og mineralsk duft med rød grape, fersken og pære. Lette hvide blomster.
Karakter: Ren og mineralsk cremet og frugtig. Tør og blød. Delikat og lang eftersmag.
Velegnet: Aperitif, kylling, seafood, salat og cremet let ost.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 8-12º