39 produkter

Chardonnay 234 2024
NormalprisChardonnay - 234
ENATE
Type: Hvidvin
Årgang: 2024
Druer: Chardonnay
Fad: kort fermentering ved 24 grader og lagring i ståltanke
Farve: Strågul med grønne reflekser.
Næse: Frugtig og frisk, karamel.
Karakter: Meget aromatisk, æble, fersken, passion. Klar og frisk mineralsk bund rundet med honning.
Velegnet: Som starter, tapas, fjerkræ, fisk & skaldyr.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 8-12º

Chardonnay Barrica 2022
NormalprisChardonnay Barrica
ENATE
Type: Hvidvin.
Årgang: 2022
Druer: Chardonnay.
Fad: 7 mdr. på franske egefade og derefter 6 mdr på flaske.
Farve: Smuk moden gul.
Næse:Duft af hasselnød, ristet brød, let røg, tropiske frugter, som ananas og grape.
Karakter: Cremet og udvikler tydelig fad i munden med en fin balance mellem frisk syre og ristet krumme.
Velegnet: Til fed fisk, lyst kød, gode oste og røg.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 8-12º

Rosado 2024
NormalprisRosé
ENATE
Type: Rosévin
Årgang: 2023
Druer: Cabernet Sauvignon
Lagring: Når druerne har opnået optimal modenhed og er høstet gennemgår de maceration med drueskallerne for at udtrække den flotte farve. Derefter bliver mosten og skallerne siet fra hinanden. re Mosten gennemgå gæring i tanke af rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 16 ºC for til sidst at ende som en af Spaniens bedste rosévine.
Farve: Mørk rosa som jordbærsaft.
Næse: Jordbær, karamel.
Karakter: Frugtig, jordbær, skovbær, peber, velafbalanceret syre, dyb og rund.
Velegnet: Som starter til fjerkræ, pasta, laks.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º

Gewürztraminer Dulce 2019
NormalprisGewürztraminer
ENATE
Type: Sødvin
Årgang: 2019
Druer: Gewürztraminer.
Fad: Druerne plukkes manuelt i hånden omkring d. 4 Oktober hvor de er blevet overmodne og søde. Første fermentation blandes mosten og drueskallerne for at få at opnå så meget af det aromatiske som druen kan byde på. den alkoholiske fermentation starter Amerikanske fade hvor vinen lager i 12 måneder i et køligt område for at stabilisere vinen og for at undgå vinsten.
Farve: Strågul med grønne reflekser.
Næse: Aromatisk & karakteristik for druen med balance af honning, kandiseret frugt blomster og citrus.
Karakter: Velintegreret balance mellem frugtsyre og sødme hvor friskheden overvinder sødmen som resulterer i livlig vin.
Velegnet: Perfekt match til foie gras og blå oste, men samtidig et godt valg til mange desserter og frugt.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 8-12º

Gordo Macabeo
NormalprisBodegas Ignacio Marin
Gordo er festlig vin i en casual stil. En behagelig vin, akkurat som den mand vinen er opkaldt efter. El Gordo, Luis Marin som har skabt denne vin, ved omhyggeligt at udvælge de modne druer på det optimale tidspunkt og benytte moderne produktionsprocesser. Vinen er et resultat af livslang viden omkring dyrkning, udvikling og interesse i ”Winemaking”.
Vintype: Hvidvin
Druer: Macabeo 100%
Farve: Lys strågul
Næse: Frugtig med æble og kirsebær.
Karakter: Blød og frisk med let syre som gør vinen let og levende. Frugtig med noter af modne æbler.
Velegnet: Passer til fisk, skaldyr, grønt, salat og pasta. Kan blot nydes.
Alkohol: 13%

Cava Brut Nature
NormalprisCava Brut Nature
Montau de Sadurni - Begues
Type: Bobler, Cava
Årgang: 2022
Druer: Xarel-lo 40% Macabeo, 30% Parellada 30%. Håndplukkede druer.
Fad: 1. Gæring i stål ved 18 grader. 2. gæring i flaske. min. 30 mdr. Rest sukker 2 g/L.
Farve: Lys skinnende gul med grønne reflekser. Fine bobler, der langsomt giver insisterende skum.
Næse: Intens og frisk aroma, æbler, noter af lime og hvide blomster.
Karakter: Livlig og frisk cava med masser af frugt. Cremet, frisk og insisterende i munden.
Velegnet: Grønne salater, hvid fisk, laks, tørre oste, cremet risotto, ristede og saltede mandler, charcuteri, retter med fedme og krydderier og kan naturligvis også bare nydes i godt selskab..
Alkohol: 11,5%
Serveringstemperatur: 8-9º

Expression Reserva 2015 Rioja Alta
Normalpris
Expression
Heras Cordon / Rioja
Type: Rødvin
Årgang: 2015
Druer: Tempranillo 90%, 55 år gamle stokke. Mazuelo 5%, 18 år gamle stokke. Graciano 5%, 18 år gamle stokke.
Lagring: Gæring i stål 30 dage. Lagret i stål 18 mdr. Lagret i egefade 18 mdr. og 18 mdr. på flaske.
Farve: Dyb og mørk rubinrød.
Næse: Intens aroma af sorte modne frugter og bær som kirsebær, blomme og brombær, noter af ingefær, karamel og ristet brødskorpe.
Karakter: Silkeblød og glat som blød velour med god krop, krydret smag af moden frugt og solbær. God og dyb struktur med bløde tanniner. Behagelig, lang og velafbalanceret eftersmag. En elegant klassiker. Ren forkælelse af smagsløgene.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, ost. Skal nydes.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Syrah - Shiraz 2017
NormalprisSyrah - Shiraz
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: Syrah fra Cregenzan og Shiraz fra Alcanetos Valley.
Fad: 16 mdr. i 225 l franske og amerikanske egefade, stabilisering inden tapning på flaske.
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Kompleks krydret og intens duft af røde og blå modne bær.
Karakter: Fyldig og fuldmoden, fløjlsbløde tanniner der viser god kvalitet, dyb og intens smag med strejf af vanilje med vedholdende eftersmag.
Velegnet: Stegt kød, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º

Fraga do Corvo Mencia 2020
NormalprisFrago do Corvo Mencia
Type: Rødvin
Årgang: 2020
Druer: Mencia
Fad: Kold maceration 2 uger .En del af vinen lagres i stål og resten i franske fade ca 7 mdr. Derefter 3 mdr i flaske.
Farve: Mørk og dyb meget tæt i glasset.
Næse: En smuk symfoni af dybe dufte, mørke modne frugter, krydderurter, sort peber, eucalyptus og vanilje.
Karakter: Frisk og frugtig med fløjlsbløde tanniner. Moden frugt med krydderi og sort peber. Intens og elegant med lang eftersmag. Den bedste repræsentant for Mencia druen. Nydes let afkølet.
Velegnet: Lam, and, steak tatare, risotto, fjerkræ, grillet lyst kød.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-16º

Chardonnay Barrica 2023 Dobbelt Magnum (3L.)
NormalprisChardonnay Barrica
ENATE
Type: Hvidvin.
Årgang: 2023
Druer: Chardonnay.
Fad: 7 mdr. på franske egefade og derefter 6 mdr på flaske.
Farve: Smuk moden gul.
Næse:Duft af hasselnød, ristet brød, let røg, tropiske frugter, som ananas og grape.
Karakter: Cremet og udvikler tydelig fad i munden med en fin balance mellem frisk syre og ristet krumme.
Velegnet: Til fed fisk, lyst kød, gode oste og røg.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 8-12º

Merlot - Merlot 2022 Dobbelt Magnum (3L.)
NormalprisMerlot - Merlot
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2022
Druer: Merlot
Lagring: 14 mdr. i 225 l egefade
Farve: Mørk og dyb rubinrød.
Næse: Kompleks krydret og intens duft af eucalyptus, kakao, jordbær og let røg fra eg.
Karakter: Fyldig og fuldmoden, bløde tanniner der viser god kvalitet, dyb og intens smag med lang og intens eftersmag.
Velegnet: Vildt, røget mad, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º

Gewürztraminer 2024
NormalprisGewürztraminer
ENATE
Type: Hvidvin
Årgang: 2024
Druer: Gewürztraminer.
Fad: Druerne ankommer til vingården i perfekt stand og med optimal modenhed. Efter destemming (fjernelse af stilkene) og let knusning/pres af druerne i en pneumatisk (pressemaskine). Her forbliver mosten og skallerne sammen i fem timer for at optimere “skinkontakt”. Drueskallerne fjernes ved hjælp af naturlige dekantering ved 8 ºC og herefter gennemgår mosten gæring i rustfri ståltanke ved temperatur på 15 ºC.
Farve: Strågul med grønne reflekser.
Næse: Aromatisk & karakteristik for druen med balance af honning og blomsternoter.
Karakter: Insisterende og blød i munden med roser og krydderurter. Rundes silkeblød og meget fyldig. En vin der udvikler sig fantastisk i flasken og viser meget karakter med en fyldig blomstersymfoni.
Velegnet: Ideel til sommermiddage, det asiatiske køkken og gode oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Rioja Vendimia Seleccionada 2020 Rioja Alta
NormalprisCrianza
Heras Cordon / Rioja
Type: Rødvin
Årgang: 2020
Druer: Tempranillo 90%, 37 år gamle stokke. Mazuelo 5%, 24 år gamle stokke. Graciano 5%, 24 år gamle stokke.
Fad: æring i ståltank 30 dage, lagring i egefade 12 mdr. og på flaske 12 mdr.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Intens duft af mørke kirsebær, modne solbær, røde bær og noter af citrus.
Karakter: Silkeblød med god friskhed og smag af modne røde kirsebær og ribs. God og dyb struktur med bløde tanniner. Behagelig og lang eftersmag.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, ost.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Cabernet - Cabernet 2021
NormalprisEn fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
ENATE
En fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
Type: Rødvin.
Årgang: 2021
Druer: Cabernet Sauvignon. Håndplukket.
Fad: 18 mdr. i nye franske egefade efter kort fermentering ved 24 grader..
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Udtryksfuld og intens næse af sorte frugter, peber og masser af kirsebær.
Karakter: En fyldig, creamy, toasty smag med chokolade og balsamiske noter som giver en fløjlsblød, tæt fornemmelse i munden. Modne tanniner og en tæt og langvarig eftersmag. En flot vin der ældes perfekt i flasken.
Velegnet: Vildt, grillet kød med fyldige sovse, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Reserva 2019
NormalprisReserva
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2018
Druer: Cabernet Sauvignon.
Fad: Lagring 12 mdr. på fransk egefade og 24 mdr. i flaske.
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Intens og fyldig af jordens frugter, brombær, trøffel, kanel, rød peber og vanilje.
Karakter: Modne bær, tobak, grønne peberkorn og brødskorpe. Lang, moden og blød eftersmag.
Velegnet: Grillet og krydret kød, fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

Rioja Vendimia Seleccionada Magnum 2019 Rioja Alta
NormalprisCrianza
Heras Cordon / Rioja
Type: Rødvin
Årgang: 2019
Druer: Tempranillo 90%, 37 år gamle stokke. Mazuelo 5%, 24 år gamle stokke. Graciano 5%, 24 år gamle stokke.
Fad: æring i ståltank 30 dage, lagring i egefade 12 mdr. og på flaske 12 mdr.
Farve: Dyb rubinrød.
Næse: Intens duft af mørke kirsebær, modne solbær, røde bær og noter af citrus.
Karakter: Silkeblød med god friskhed og smag af modne røde kirsebær og ribs. God og dyb struktur med bløde tanniner. Behagelig og lang eftersmag.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, ost.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Merlot - Merlot 2022
NormalprisMerlot - Merlot
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2022
Druer: Merlot
Lagring: 14 mdr. i 225 l egefade
Farve: Mørk og dyb rubinrød.
Næse: Kompleks krydret og intens duft af eucalyptus, kakao, jordbær og let røg fra eg.
Karakter: Fyldig og fuldmoden, bløde tanniner der viser god kvalitet, dyb og intens smag med lang og intens eftersmag.
Velegnet: Vildt, røget mad, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º

Chardonnay Barrica 2023
NormalprisChardonnay Barrica
ENATE
Type: Hvidvin.
Årgang: 2023
Druer: Chardonnay.
Fad: 7 mdr. på franske egefade og derefter 6 mdr på flaske.
Farve: Smuk moden gul.
Næse:Duft af hasselnød, ristet brød, let røg, tropiske frugter, som ananas og grape.
Karakter: Cremet og udvikler tydelig fad i munden med en fin balance mellem frisk syre og ristet krumme.
Velegnet: Til fed fisk, lyst kød, gode oste og røg.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 8-12º

Rioja Reserva 2016 Rioja Alta
NormalprisReserva
Heras Cordon / Rioja
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Tempranillo 90%, 55 år gamle stokke. Mazuelo 5%, 18 år gamle stokke. Graciano 5%, 18 år gamle stokke. Alle druer håndhøstes, transporteres i kasser til vinhuset, hvor de nøje sorteres inden de indgår i produktionen.
Fad: Gæring i ståltank 30 dage, lagring i egefade 18 mdr. og 18 mdr. på flaske.
Farve: Dyb og mørk rubinrød.
Næse: Intens aroma af sorte modne frugter og bær, som kirsebær, blomme og brombær, noter af ingefær, karamel og ristet brødskorpe.
Karakter: Silkeblød som blød velour med god friskhed og krydret smag af moden frugt og solbær. Noter af lakrids. God og dyb struktur med bløde tanniner. Behagelig, lang og velafbalanceret eftersmag.
Velegnet: Alle former for kød, tapas, ost.
Alkohol: 13%
Serveringstemperatur: 12-18º

Cabernet - Merlot 2020
NormalprisCabernet - Merlot
ENATE
Type: Rødvin.
Årgang: 2020
Druer: Cabernet Sauvignon 50% Merlot 50% seks mdr. på egefade
Fad: 18 mdr. i nye franske egefade efter kort fermentering ved 24 grader..
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Intens og fyldig af brombær, solbær, en smule viol, rød peber, vanilje og urter.
Karakter: Blød, rund og fyldig med modne tanniner og velafrundet eftersmag. Passer altid til middagsbordet.
Velegnet: Charcuteri, grillet og krydret kød, ost.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º