13 produkter
Chardonnay 234 2021
NormalprisChardonnay - 234
ENATE
Type: Hvidvin
Årgang: 2021
Druer: Chardonnay
Fad: kort fermentering ved 24 grader og lagring i ståltanke
Farve: Strågul med grønne reflekser.
Næse: Frugtig og frisk, karamel.
Karakter: Meget aromatisk, æble, fersken, passion. Klar og frisk mineralsk bund rundet med honning.
Velegnet: Som starter, tapas, fjerkræ, fisk & skaldyr.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 8-12º
Crianza 2016
NormalprisCrianza
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Tempranillo, Cabernet Sauvignon.
Fad: 9 mdr. på franske egefade.
Farve: Dyb kirsebærrød.
Næse: Intens og fyldig af modne frugter, let røg.
Karakter: Modne røde bær, fyldig og intens, krydderier med lette tanniner og god eftersmag.
Velegnet: Til tapas, grillet og krydret kød.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º
Gewürztraminer Dulce 2017
NormalprisGewürztraminer
ENATE
Type: Sødvin
Årgang: 2018
Druer: Gewürztraminer.
Fad: Druerne plukkes manuelt i hånden omkring d. 4 Oktober hvor de er blevet overmodne og søde. Første fermentation blandes mosten og drueskallerne for at få at opnå så meget af det aromatiske som druen kan byde på. den alkoholiske fermentation starter Amerikanske fade hvor vinen lager i 12 måneder i et køligt område for at stabilisere vinen og for at undgå vinsten.
Farve: Strågul med grønne reflekser.
Næse: Aromatisk & karakteristik for druen med balance af honning, kandiseret frugt blomster og citrus.
Karakter: Velintegreret balance mellem frugtsyre og sødme hvor friskheden overvinder sødmen som resulterer i livlig vin.
Velegnet: Perfekt match til foie gras og blå oste, men samtidig et godt valg til mange desserter og frugt.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
Reserva Especial 2006
NormalprisReserva
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2006
Druer: Cabernet Sauvignon 65% - Merlot 35%
Fad: Lagring 19 mdr. på fransk egefade og 24 mdr. i flaske.
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Harmonisk kombination af friske vilde jordbær og violer præger næsen sammen med en flot integreret fylde fra fadet.
Karakter: Kraftig, kødfuld og smagsfuld oplevelse i ganen som kan prale med en kompleks tanninstruktur som giver vinen mulighed for at modne på flasken. Flot lang finish med brændte noter og vanilje. Skal opleves.
Velegnet: Grillet og krydret kød, fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Cabernet - Merlot 2020
NormalprisCabernet - Merlot
ENATE
Type: Rødvin.
Årgang: 2020
Druer: Cabernet Sauvignon 50% Merlot 50% seks mdr. på egefade
Fad: 18 mdr. i nye franske egefade efter kort fermentering ved 24 grader..
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Intens og fyldig af brombær, solbær, en smule viol, rød peber, vanilje og urter.
Karakter: Blød, rund og fyldig med modne tanniner og velafrundet eftersmag. Passer altid til middagsbordet.
Velegnet: Charcuteri, grillet og krydret kød, ost.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Merlot - Merlot 2013
NormalprisMerlot - Merlot
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2013
Druer: Merlot
Lagring: 14 mdr. i 225 l egefade
Farve: Mørk og dyb rubinrød.
Næse: Kompleks krydret og intens duft af eucalyptus, kakao, jordbær og let røg fra eg.
Karakter: Fyldig og fuldmoden, bløde tanniner der viser god kvalitet, dyb og intens smag med lang og intens eftersmag.
Velegnet: Vildt, røget mad, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º
Reserva 2016
NormalprisReserva
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2014
Druer: Cabernet Sauvignon.
Fad: Lagring 12 mdr. på fransk egefade og 24 mdr. i flaske.
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Intens og fyldig af jordens frugter, brombær, trøffel, kanel, rød peber og vanilje.
Karakter: Modne bær, tobak, grønne peberkorn og brødskorpe. Lang, moden og blød eftersmag.
Velegnet: Grillet og krydret kød, fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Syrah - Shiraz 2012
NormalprisSyrah - Shiraz
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: Syrah fra Cregenzan og Shiraz fra Alcanetos Valley.
Fad: 16 mdr. i 225 l franske og amerikanske egefade, stabilisering inden tapning på flaske.
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Kompleks krydret og intens duft af røde og blå modne bær.
Karakter: Fyldig og fuldmoden, fløjlsbløde tanniner der viser god kvalitet, dyb og intens smag med strejf af vanilje med vedholdende eftersmag.
Velegnet: Stegt kød, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º
Chardonnay Barrica 2021
NormalprisChardonnay Barrica
ENATE
Type: Hvidvin.
Årgang: 2021
Druer: Chardonnay.
Fad: 7 mdr. på franske egefade og derefter 6 mdr på flaske.
Farve: Smuk moden gul.
Næse:Duft af hasselnød, ristet brød, let røg, tropiske frugter, som ananas og grape.
Karakter: Cremet og udvikler tydelig fad i munden med en fin balance mellem frisk syre og ristet krumme.
Velegnet: Til fed fisk, lyst kød, gode oste og røg.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
Gewürztraminer 2017
NormalprisGewürztraminer
ENATE
Type: Hvidvin
Årgang: 2017
Druer: Gewürztraminer.
Fad: Druerne ankommer til vingården i perfekt stand og med optimal modenhed. Efter destemming (fjernelse af stilkene) og let knusning/pres af druerne i en pneumatisk (pressemaskine). Her forbliver mosten og skallerne sammen i fem timer for at optimere “skinkontakt”. Drueskallerne fjernes ved hjælp af naturlige dekantering ved 8 ºC og herefter gennemgår mosten gæring i rustfri ståltanke ved temperatur på 15 ºC.
Farve: Strågul med grønne reflekser.
Næse: Aromatisk & karakteristik for druen med balance af honning og blomsternoter.
Karakter: Insisterende og blød i munden med roser og krydderurter. Rundes silkeblød og meget fyldig. En vin der udvikler sig fantastisk i flasken og viser meget karakter med en fyldig blomstersymfoni.
Velegnet: Ideel til sommermiddage, det asiatiske køkken og gode oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Cabernet - Cabernet 2015
NormalprisEn fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
ENATE
En fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
Type: Rødvin.
Årgang: 2015
Druer: Cabernet Sauvignon. Håndplukket.
Fad: 18 mdr. i nye franske egefade efter kort fermentering ved 24 grader..
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Udtryksfuld og intens næse af sorte frugter, peber og masser af kirsebær.
Karakter: En fyldig, creamy, toasty smag med chokolade og balsamiske noter som giver en fløjlsblød, tæt fornemmelse i munden. Modne tanniner og en tæt og langvarig eftersmag. En flot vin der ældes perfekt i flasken.
Velegnet: Vildt, grillet kød med fyldige sovse, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
UNO Chardonnay 2012
NormalprisUNO Chardonnay
ENATE
Type: Hvidvin.
Årgang: 2011
Druer: Chardonnay. Udelukkende fra Planacor vineyard som har et helt specielt "Middelhavs" mikroklima.
Lagring:
Skallerne på druerne brydes forsigtigt og mosten løber ud af druerne over en periode på 60 timer (Free run Juice). Den alkoholiske fermentation starter i små franske egetønder (finkornet eg, 1,5 cm tykke) ved 18º. Alle tønder er udstyret med en kølespiral af rustfrit stål for at holde en konstant temperatur. . Derefter modnes mosten på Franske barriques i 20 måneder med jævnlig Batonage on less. (Gærrester). Vinen har derefter 13 måneders hvile i ståltanke før vinen tappes på flaske.
Farve: Smuk dyb moden gul.
Næse: Duften er tung og insisterende med en kontinuerlig strøm af moden fersken, tørrede frugter, mandler, nougat og mørk aromaer. Ristede nuancer med karakter fra aldring på fad.
Karakter: Frisk og dyb i munden med stor krop og tydelig alder. Flot og stor smag.
Velegnet: Til fed fisk, let kød, gode oste og røg. Blot til nydelse og meditation.
Alkohol: 15,5%
Serveringstemperatur: 8-12ºRosado 2023
NormalprisRosé
ENATE
Type: Rosévin
Årgang: 2023
Druer: Cabernet Sauvignon
Lagring: Når druerne har opnået optimal modenhed og er høstet gennemgår de maceration med drueskallerne for at udtrække den flotte farve. Derefter bliver mosten og skallerne siet fra hinanden. re Mosten gennemgå gæring i tanke af rustfrit stål ved en kontrolleret temperatur på 16 ºC for til sidst at ende som en af Spaniens bedste rosévine.
Farve: Mørk rosa som jordbærsaft.
Næse: Jordbær, karamel.
Karakter: Frugtig, jordbær, skovbær, peber, velafbalanceret syre, dyb og rund.
Velegnet: Som starter til fjerkræ, pasta, laks.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º