6 produkter

Chardonnay 234 2024
NormalprisChardonnay - 234
ENATE
Type: Hvidvin
Årgang: 2024
Druer: Chardonnay
Fad: kort fermentering ved 24 grader og lagring i ståltanke
Farve: Strågul med grønne reflekser.
Næse: Frugtig og frisk, karamel.
Karakter: Meget aromatisk, æble, fersken, passion. Klar og frisk mineralsk bund rundet med honning.
Velegnet: Som starter, tapas, fjerkræ, fisk & skaldyr.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 8-12º

Gordo Macabeo
NormalprisBodegas Ignacio Marin
Gordo er festlig vin i en casual stil. En behagelig vin, akkurat som den mand vinen er opkaldt efter. El Gordo, Luis Marin som har skabt denne vin, ved omhyggeligt at udvælge de modne druer på det optimale tidspunkt og benytte moderne produktionsprocesser. Vinen er et resultat af livslang viden omkring dyrkning, udvikling og interesse i ”Winemaking”.
Vintype: Hvidvin
Druer: Macabeo 100%
Farve: Lys strågul
Næse: Frugtig med æble og kirsebær.
Karakter: Blød og frisk med let syre som gør vinen let og levende. Frugtig med noter af modne æbler.
Velegnet: Passer til fisk, skaldyr, grønt, salat og pasta. Kan blot nydes.
Alkohol: 13%

Chardonnay Barrica 2021
NormalprisChardonnay Barrica
ENATE
Type: Hvidvin.
Årgang: 2021
Druer: Chardonnay.
Fad: 7 mdr. på franske egefade og derefter 6 mdr på flaske.
Farve: Smuk moden gul.
Næse:Duft af hasselnød, ristet brød, let røg, tropiske frugter, som ananas og grape.
Karakter: Cremet og udvikler tydelig fad i munden med en fin balance mellem frisk syre og ristet krumme.
Velegnet: Til fed fisk, lyst kød, gode oste og røg.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 8-12º

Gewürztraminer 2017
NormalprisGewürztraminer
ENATE
Type: Hvidvin
Årgang: 2017
Druer: Gewürztraminer.
Fad: Druerne ankommer til vingården i perfekt stand og med optimal modenhed. Efter destemming (fjernelse af stilkene) og let knusning/pres af druerne i en pneumatisk (pressemaskine). Her forbliver mosten og skallerne sammen i fem timer for at optimere “skinkontakt”. Drueskallerne fjernes ved hjælp af naturlige dekantering ved 8 ºC og herefter gennemgår mosten gæring i rustfri ståltanke ved temperatur på 15 ºC.
Farve: Strågul med grønne reflekser.
Næse: Aromatisk & karakteristik for druen med balance af honning og blomsternoter.
Karakter: Insisterende og blød i munden med roser og krydderurter. Rundes silkeblød og meget fyldig. En vin der udvikler sig fantastisk i flasken og viser meget karakter med en fyldig blomstersymfoni.
Velegnet: Ideel til sommermiddage, det asiatiske køkken og gode oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º

UNO Chardonnay 2012
NormalprisUNO Chardonnay
ENATE
Type: Hvidvin.
Årgang: 2011
Druer: Chardonnay. Udelukkende fra Planacor vineyard som har et helt specielt "Middelhavs" mikroklima.
Lagring:
Skallerne på druerne brydes forsigtigt og mosten løber ud af druerne over en periode på 60 timer (Free run Juice). Den alkoholiske fermentation starter i små franske egetønder (finkornet eg, 1,5 cm tykke) ved 18º. Alle tønder er udstyret med en kølespiral af rustfrit stål for at holde en konstant temperatur. . Derefter modnes mosten på Franske barriques i 20 måneder med jævnlig Batonage on less. (Gærrester). Vinen har derefter 13 måneders hvile i ståltanke før vinen tappes på flaske.
Farve: Smuk dyb moden gul.
Næse: Duften er tung og insisterende med en kontinuerlig strøm af moden fersken, tørrede frugter, mandler, nougat og mørk aromaer. Ristede nuancer med karakter fra aldring på fad.
Karakter: Frisk og dyb i munden med stor krop og tydelig alder. Flot og stor smag.
Velegnet: Til fed fisk, let kød, gode oste og røg. Blot til nydelse og meditation.
Alkohol: 15,5%
Serveringstemperatur: 8-12º
Ana de Heras Cordón 2019 Rioja Alta
NormalprisAna de Heras Cordon
Type: Hvidvin
Årgang: 2019
Druer: Viura 100%
Fad: 30 dage i ståltank derefter flaske
Farve: Smuk og levende gylden
Næse: Frisk og ren duft af modne druer og tropisk frugt
Karakter: Frisk, levende, let syre, delikat med tropisk frugt en hvid Rioja af høj kvalitet
Velegnet: Tapas med gode pølser og faste oste, skaldyr, hvid grillet eller smørstegt fisk og som appetizer
Alkohol: 12,5%
Serveringstemperatur: 5-6º