7 produkter
Crianza 2016
NormalprisCrianza
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2016
Druer: Tempranillo, Cabernet Sauvignon.
Fad: 9 mdr. på franske egefade.
Farve: Dyb kirsebærrød.
Næse: Intens og fyldig af modne frugter, let røg.
Karakter: Modne røde bær, fyldig og intens, krydderier med lette tanniner og god eftersmag.
Velegnet: Til tapas, grillet og krydret kød.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º
Reserva Especial 2006
NormalprisReserva
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2006
Druer: Cabernet Sauvignon 65% - Merlot 35%
Fad: Lagring 19 mdr. på fransk egefade og 24 mdr. i flaske.
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Harmonisk kombination af friske vilde jordbær og violer præger næsen sammen med en flot integreret fylde fra fadet.
Karakter: Kraftig, kødfuld og smagsfuld oplevelse i ganen som kan prale med en kompleks tanninstruktur som giver vinen mulighed for at modne på flasken. Flot lang finish med brændte noter og vanilje. Skal opleves.
Velegnet: Grillet og krydret kød, fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Ars Memoria 2012 Navarra
NormalprisArs Memoria
Tandem / Navarra
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: Cabernet Sauvignon
Fad: Gæring i ståltanke. 24 mdr i cement og 18 mdr. i 300l franske egefade.
Farve: Dyb blomme.
Næse: Moden næse med noter af solbær, krydderurter, sort peber, chokolade og cedertræ.
Karakter: Friske tanniner, meget volume, behagelig og elegant med lang eftersmag.
Velegnet: Kødretter, gode fede oste og grill.
Alkohol: 14%
Serveringstemperatur: 12-18º
Mácula 2012 Navarra
Normalpris
Macula
Tandem / Navarra
Type: Rødvin
Årgang: 2012
Druer: 40% Merlot 60% Cabernet Sauvignon. Lagret 24 mdr. i cementtank og 18 mdr. i fransk egefade.
Fad: Langsom, naturlig gæring, ufiltreret. Gæring i ståltanke, lageret i cementtanke min. 24 mdr og 9 mdr. i 300l franske egefade.
Farve: Intens bourgogne rød.
Næse: Dyb kompleks duft af krydderier, sort peber, mineralsk, balsamiske noter og chokolade..
Karakter: Oversat fra latin betyder Mácula : mærke/et tegn til at huske denne vin. Mácula er også den centrale plet i Retina, som gør os i stand til at se klart. Powerfuld, koncentreret, maskulin, runde noter af træ, blomster, violer med en lang og elegant eftersmag.
Velegnet: Kraftige kødretter, vildt, grill og kraftige oste.
Alkohol: 15%
Serveringstemperatur: 12-18º
Cabernet - Merlot 2020
NormalprisCabernet - Merlot
ENATE
Type: Rødvin.
Årgang: 2020
Druer: Cabernet Sauvignon 50% Merlot 50% seks mdr. på egefade
Fad: 18 mdr. i nye franske egefade efter kort fermentering ved 24 grader..
Farve: Mørk rubinrød.
Næse: Intens og fyldig af brombær, solbær, en smule viol, rød peber, vanilje og urter.
Karakter: Blød, rund og fyldig med modne tanniner og velafrundet eftersmag. Passer altid til middagsbordet.
Velegnet: Charcuteri, grillet og krydret kød, ost.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Reserva 2016
NormalprisReserva
ENATE
Type: Rødvin
Årgang: 2014
Druer: Cabernet Sauvignon.
Fad: Lagring 12 mdr. på fransk egefade og 24 mdr. i flaske.
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Intens og fyldig af jordens frugter, brombær, trøffel, kanel, rød peber og vanilje.
Karakter: Modne bær, tobak, grønne peberkorn og brødskorpe. Lang, moden og blød eftersmag.
Velegnet: Grillet og krydret kød, fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º
Cabernet - Cabernet 2015
NormalprisEn fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
ENATE
En fantastisk fusion af vinhusets bedste cabernet marker, som giver en ny dimension til en moderne og fyldig Cabernet.
Type: Rødvin.
Årgang: 2015
Druer: Cabernet Sauvignon. Håndplukket.
Fad: 18 mdr. i nye franske egefade efter kort fermentering ved 24 grader..
Farve: Mørk og dyb kirsebærrød.
Næse: Udtryksfuld og intens næse af sorte frugter, peber og masser af kirsebær.
Karakter: En fyldig, creamy, toasty smag med chokolade og balsamiske noter som giver en fløjlsblød, tæt fornemmelse i munden. Modne tanniner og en tæt og langvarig eftersmag. En flot vin der ældes perfekt i flasken.
Velegnet: Vildt, grillet kød med fyldige sovse, ragú og fyldige oste.
Alkohol: 14,5%
Serveringstemperatur: 12-18º